utylizator

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szamante, 6 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szamante

szamante Ambasador forum

mój wczorajszy post zaginął,w skrócie ,6 razy najwiekszy wkład a otrzymałam po 24 floreny o co chodzi i co sie dzieje z kołem ,gdzie 24 godz,nagrody

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

szamante ilość farmarek jakie możesz otrzymać jest określona i może się powtórzyć taka sama kilka razy z rzędu a ta najwyższa może się trafić dopiero za 10 razem. Zajrzyj proszę do poradnika: Utylizator.

A z kołem nic się nie dzieje, jak zwykle pula nagród zmienia się z każdym kolejnym zakręceniem. Częstotliwość tych lepszych nagród jak zawsze jest dużo mniejsza od tych gorszych, tak jak to w losowych grach bywa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. szamante

szamante Ambasador forum

odpowiedz mnie niezadawala,i czuję się oszukana,jakos 150czy 90 ,60nie powtarza sie pod rząd,gram kilkanascie lat i nigdy nic takiego nie było.a co do koła polemizowałabym,i mam dość odsyłania mnie do poradników jak do kąta,a z farmą niestety ale dzieje się coraz gorzej

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

szamante najwyższa ilość farmarek jest jednorazowa:
    "
    Przewidziano funkcję Jackpot podczas utylizacji dla każdej z opcji, czyli gwarancję uzyskania nagrody oznaczonej jako jednorazowa (oznaczona czerwonym kolorem). Maksymalnie uzyskamy ją przy 10 próbie."

Poradniki warto czytać, to cenne źródło wiedzy która jest przydatna i potrzebna w grze.

Podziel się proszę swoją opinią w odpowiednim wątku dyskusyjnym: Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.