Utrudnianie ukończenia eventu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nela118, 16 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nela118

nela118 Czeladnik forum

Jestem na 92 poziomi i bardzo mnie zaskoczyła ilość wypadających komiksów...wszystko udało mi się pozbierać, a tu brakuje mi 113 komiksów :( :( wszystko robicie , aby kupować za pieniążki .....to jest gra darmowa , a kto chce szybciej zakończyć to niech kupuje , ale żeby nie zakończyć gry z powodu wypadających komiksów!!!!!!!!!!

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nela118 >>TU<< znajdziesz informacje na temat wypadania przedmiotów podczas zbiorów.

3. aneton05

aneton05 Aktywny autor

Jak to utrudnienia ,przecież jest tyle czasu na spokojne skonczenie ewentu, a zakładając ,że na noc wsadzi sie max 2 długie zasiewy , wypadajek powinno byc spory nadmiar ,rzędu 100 w zapasie , nie szalejąc z wykorzystaniem czasu eventowego.
    Nie pamietam ,a mam 93 poziom ,abym od....ojoojoojj miała problem z takimi wypadajkami.
    Pozdrawiam

4. nela118

nela118 Czeladnik forum

Przykro mi bardzo ,ale tak się stało ...nie jestem nowicjuszkom w grze....Pozdrawiam

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nela118 czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

7. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Pani Administrator,proszę napisać dlaczego skasowała Pani mój dopisek do wątku bez podania przyczyny? Pierwszy raz mnie to spotkało...

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Przyczyna jest podana wyżej, takie posty zamieszczamy w wątku podanym wyżej.

9. BA_Musa

BA_Musa Guest

Danusia post usuwam, proszę już zakończ temat, bo to nie jest właściwe miejsce na tego typu posty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.