Uszlachetnione rośliny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika edytka1978, 22 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

mam takie pytanie odnoście super nawozu - skraca czas o 50%, + drzewo mądrości - 60%. Mam jeszcze uszlachetnione rośliny (gożdzik, zwiększa afektywność super nawozu o 25%, niby jest aktywny, ale w rzeczywiścości ten bonus nie sumuje się). Czyli dając super nawóz nadal mam 60%. Dlaczego?? Nie znam się tak dobrze jak Wy, może mi pomożecie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A masz to uszlachetnienie dla goździków włożone do slotu? Jaki masz czas wzrostu goździków z SN?

3. edytka1978

tak, jest włożone do slotu. Ten bonus dotyczy tylko goździków? bo SN (jak są goździki) jest ok, czas 04:44

4. SMOD_Atena

Jeżeli masz uszlachetnione goździki to bonus działa tylko na goździki. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje o uszlachetnianiu i bonusach dla roślin: Szklarnia i uszlachetnianie roślin.
    Zapraszam również do lektury nieoficjalnego poradnika stworzonego przez Graczy: Nieoficjalny Poradnik Farmeramy.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. edytka1978

nie, dziękuję za pomoc:)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.