uszlachetnienie roślin

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mamcia493, 10 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

Witam!!! Mam problem i nie wiem jak z niego wybrnąć: uszlachetniam róże, dzisiaj znalazłam uszlachetnienie : Przedmioty chwytak. Uszlachetnienie daje:
    750 x większą szansę na chwytak podczas żniw
    15% mniej PD podczas żniw
    Wydłuża czas dojrzewania o 10%
    Redukuje efektywność wody o 8%
    Nie chcę tego uszlachetnienia zatrzymać a nie mam możliwości szukać dalej ponieważ był to 3 etap. Proszę o pomoc !!!

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Zaakceptuj to uszlachetnienie i po prostu nie wkladaj go do slotu. Potem mozesz szukac dalej tego, na ktorym Ci zalezy.

Mamcia493 lubi to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Już dawno nie uszlachetniałam,ale pamiętam,że zawsze jest opcja wyboru,na każdym etapie można odrzucić zdobyte uszlachetnienie.Ale ze swojej strony,radzę akceptować nawet te " złe" wyniki,bo następnym razem jest większa szansa zdobycia tych pożądanych,np miłość do sn.A przy wyborze slotów,po prostu bierzesz tylko te,co Ci pasują.

Mamcia493 lubi to.
  4. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

Bardzo dziekuję za podpowiedż. Pozdrawiam

bardzo dziekuję za odpowiedź. Pozdrawiam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 listopada 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

A skoro wszystko dla Autorki już jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.