uszlachetnienie goździków

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika danusias23, 22 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusias23

danusias23 Książę forum

Uszlachetniłam goździka i mam teraz w slotach: miłość do SN, miłość ekologiczna, skrócenie czasu dojrzewania o 12 proc, 5,4 proc więcej PD podczas żniw. Dlaczego przy użyciu wody, nawozu i SN rośnie mi "aż" 2 godz 50 min a nie, jak czytam na forum, 45 min? Czy o czymś zapomniałam?

2. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Jeszcze Biała Niewinność i Krestol skraca czas dojrzewania przy użyciu SN

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to akurat nie zmienia czasu rośnięcia rośliny
    mam te 3 pierwsze wymienione przez Ciebie uszlachetnienia w slocie i z wodą, nawozem, SN i białą niewinnością (bo zwykle brak mi wolnych złotych slotów) moje goździki rosną 1:27, ale można jeszcze włączyć pnącze kwiatowe, które przyspiesza o 10% i 2 dopalacze z alchemika (źródło życia i eliksir życia)
    można też spróbować miksera luksusowego w SPA i może się trafi jakiś "przyspieszacz" do kwiatów na farmę :)

Ostatnie edytowanie: 22 listopada 2017
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jak napisała 122qwazi, której dziękuję za pomoc, tajemnicą jest użycie kerststolu i białej niewinności. Łącznie dają 15% szybszy wzrost przy użyciu super nawozu.

Czy są jeszcze pytania w tej sprawie?

5. danusias23

danusias23 Książę forum

Rzeczywiście, zapomniałam o Kerstolu i białej.... Dziękuję za odpowiedz, nie mam więcej pytań ;)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.