uszlachetnianie roslin

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Myszak79, 22 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Myszak79

Myszak79 Czeladnik forum

w trzecim etapie uszlachetnienia wygrale skracanie czasu dojrzewania o 4.5% a szklarni mam zaznaczona szanse na zużycie wody 5% ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem czy dobrze rozumiem,więc dopytam- w okienku uszlachetnianie roślin,w slocie masz wybrane uszlachetnienie -szansa na zużycie wody 5 % ,teraz wygrałeś uszlachetnienie skracające czas dojrzewania o 4,5 % i chcesz to uszlachetnienie mieć aktywne tak?

3. Myszak79

Myszak79 Czeladnik forum

Nie slotu nie wybralem chodzi mi o szklarnie

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hmmm.......w takim razie wygląda na to,że wkradł się jakiś błąd,niestety ja nie jestem w stanie pomóc,napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej-link znajdziesz pod ramką gry.Tam zostanie sprawdzone Twoje konto i dlaczego nie jest zaznaczone wygrane uszlachetnienie.

5. Myszak79

Myszak79 Czeladnik forum

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autor podziękował, więc tutaj pozwolę sobie zamknąć. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.