uszlachetnianie roślin

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wladziowlad1, 5 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wladziowlad1

wladziowlad1 Czeladnik forum

mam pytanie dotyczące uszlachetniania roślin.wyskoczyło mi uszlachetnienie które mi nie odpowiada i nie mam możliwości z niego zrezygnować.Ikonka szukaj dalej jest nie aktywna,co z tym fantem mam zrobić?Mam możliwość tylko zatrzymać to uszlachetnienie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie ma ikonki szukaj dalej to znaczy, że wybrana była najmniejsza szklarnia, w której mamy tylko 1 etap uszlachetniania ( większej są 2 etapy, a w największej 3) i albo otrzymujemy uszlachetnienie albo jakiś bonus.

Zapoznaj się proszę z poradnikiem: Szklarnia i uszlachetnianie roślin.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wladziowlad1

akurat wybrałam największą szklarnię i to był 3 etap uszlachetniania 12 godzinny,nadal nie wiem jak moge zrezygnować z tego uszlachetniania które mi nie odpowiada ,a w poradnikach nigdzie nie znalazłam odpowiedzi

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Skoro wszystkie 3 etapy były wykorzystane to na tym 3 sie zakończyło przeszukiwanie dlatego nie masz możliwości szukania innego uszlachetnienia Jedyne teraz wyjście to na nowe wrzucić do szklarni dane rośliny i na nowo szukać czegoś co Cie interesuje

5. wladziowlad1

nie mogę wrzucić nowego uszlachetniania ,ponieważ musiałabym wcisnąć potwierdzenie że zgadzam się na uszlachetnienie które mi nie odpowiada i dlatego właśnie mam z tym problem.Są dwie możliwości zatrzymaj to uszlachetnienie i szukaj dalej które jest nie aktywne.Innego wyjścia nie mam.

6. SMOD_Atena

agucha31 dziękuję za pomoc.

wladziowlad1 skoro to był 3 ostatni etap to wyboru już nie masz i musisz je przyjąć. Wybór miałaś wcześniej 2 razy, ale to że przyjmiesz uszlachetnienie nie znaczy, że musisz z niego korzystać. Dodam, że nawet gdybyś miała możliwość odrzucenia uszlachetnienia to nie warto odrzucać nawet takiego, którego nie chcemy, bo ono na pewno będzie wracało przy kolejnych obsadzeniach doniczek dopóki go nie przyjmiesz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. wladziowlad1

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.