Uszlachetnianie roślin

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika drobka21, 27 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

Dlaczego graczom powyżej setnego poziomu nie można uszlachetniać roślin które są odblokowane.Margerytki,stokrotki,włośnica ber

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Krótko po wprowadzeniu nowych roślin dla wysokich poziomów Gracze zadali takie samo pytanie. Niestety, od tamtego czasu nic się nie zmieniło i w chwili obecnej nie mamy informacji o tym, czy uszlachetnianie tych roślin zostanie wprowadzone, a jeśli tak to kiedy. Jeśli taka zmiana nastąpi, na Forum pojawi się OO :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na moje oko farmerskie to nie bedzie mozliwosci ich uszlachetniania

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ciężko mi ocenić ewentualną możliwość wprowadzenia takiej opcji. Z pewnością byłaby ona bardzo korzystna dla Graczy i cebula mogłaby pójść w odstawkę ;) Tak czy inaczej w tej kwestii nie posiadamy żadnych informacji. Dopytałam, aby się upewnić, ale od czasu wprowadzenia roślin do gry nic się nie zmieniło.

-norbijas- lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.