uszlachetnianie roślin - czy zniknęło na zawsze?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kunegunda4242, 9 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

Od nie wiem już ilu miesięcy walczę o uszlachetnienie dla goździków - miłość do SN. Oprócz tego uszlachetnienia brakuje mi tylko jednego, resztę już mam. Zastanawiam się, czy to, że zdobycie tego właśnie uszlachetnienia, dzięki któremu goździki rosną jedną sekundę (ze wszystkimi przyspieszaczami i aktywnym pnączem kasztanowym) powoduje, że przy problemie z wypdajkami można siać goździki bez opamiętania i zdobyć tyle wypadajek ile się chce nie stanowi konkurencji dla koszyków sprzedawanych za pieniądze i dlatego zostało w pewien magiczny sposób wyłączone? Są ludzie, który na pewno kupują koszyki gdy brakuje im upragnionych wypdajek, a uszlachetnione w ten sposób goździki załatwią ten problem (wiem, że trzeba miec dużo super nawozu, ale ten można zdobyć z baobabów - nie trzeba na to realnej kasy). Stąd moje pytanie, czy uszlachetnienie miłość do SN jest nadal do zdobycia?

2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Zakładam, ze tak.
    Sama jakiś czas temu uszlachetniałam (nie pamiętam co...) i zdobycie tych bardziej wartościowych bonusów zajmuje więcej czasu i oczywiście jeśli komuś się spieszy (jak mi ;) ) nawozu, FL.
    Żadne uszlachetnienia nie zostały wycofane.

babula40 lubi to.
  3. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

używałam i nawozu i florenów - tak jakbym wyrzuciła je w błoto :( chciałabym wiedzieć ile miesięcy to jeszcze zajmie, ale tego nie wie nikt :(

a skoro uszlachetniania nie zostały wycofane (przynajmniej oficjalnie) to nie mam więcej pytań - można zamykać

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jak widzę Autorka kolejnych pytań nie ma, pozostaje mi zatem zamknąć temat :)

Ze swojej strony dodam że jakiś czas temu uszlachetniałam róże, "polowałam" właśnie na miłość do SN, trwało to bardzo długo ale w końcu się udało :) Życzę cierpliwości do uszlachetnień, powodzenia i jak pisałam zawieszam kłódkę:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.