Usuwanie znajomych z listy.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 17 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry :).

Event G&T się już skończył, a w mojej liście znajomych mam dużą liczbę osób która (bez obrazy dla tych ludzi oczywiście) mi troszkę przeszkadza w wysyłaniu codziennych prezentów. Czy usunięcie tych użytkowników z którymi dzieliłem tylko event niesie za sobą jakieś konsekwencje w postaci nieprzyjemnego napisu "fkamil wyrzucił cię ze znajomych, to już koniec przyjaźni!!! :D". Nie chciałbym kogoś obrazić, ale wysyłanie codziennych prezentów jest utrudnione kiedy trzeba przekopać się przez wszystkie nicki żeby znaleźć ten jeden odpowiedni :).

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A jak Ty wysyłasz prezent ? Na poczcie jak się domyślam

najłatwiej jest tu
    masz tu najbliższych swoich sąsiadów

bez potrzeby wchodzenia na pocztę

margaretazet i fkamil lubią to.
  3. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję za odpowiedź, ale te osoby do których wysyłam codzienny prezent nie sa niestety moimi sąsiadami, tylko znajomymi. Chciałem je przyjąć do sąsiedztwa bo mam jeszcze miejsce, ale z kolei one nie mają już miejsca dla mnie. Wysyłam przez ten niebieski prezencik> podaruj>event>gracz z listy znajomych.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

agniecha$ dziękuję za pomoc.

fkamil
    Ja przeważnie korzystam z ikony niebieskiego prezentu bo tam widzę od kogo otrzymałam prezent i od razu się odwdzięczam tym samym.
    A co do usuwania znajomych to jeśli to nie jest sąsiad to myślę, że nikt nie powinien mieć pretensji jeśli zostanie usunięty "tylko" z listy znajomych, o ile się nie mylę to nawet nie otrzyma żadnej informacji od systemu, że został przez kogoś z takiej listy usunięty.

A jak usuwać znajomych z listy dowiesz się z poradnika: Sąsiedzi i Znajomi - co i jak?

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

fkamil lubi to.
  5. fkamil

fkamil Komandor forum

Fakt, to jest dobre rozwiązanie, tylko, że ja nie otrzymuję od nich prezentów, tylko sam wysyłam :). Oczywiście, za obopólną zgodą:).
    Dziękuję za link do poradnika i pomoc dla Ciebie i @agniecha$ :).
    Skoro mogę zrobić "czystki" to trochę posprzątam.
    Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia :).

agniecha$ lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam, miłego dnia życzę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

fkamil lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.