Usunięcie pola

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika margam84, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. margam84

margam84 Forumowy żółtodziób

Witam jestem nowym graczem na 4 poziomie chciałabym usunąć pole od którego poziomu jest to możliwe? Usuwa się poprzez łopatę umieszczoną z lewej strony niestety ja takiej nie mam

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A przeszłaś cały tutorial? :)

3. margam84

a co to tutorial?

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Jak zalogowałaś się pierwszy raz do gry, musisz przejść przez taki samouczek - gra podpowiada, co po kolei robić i trzeba to wykonywać. :)

5. margam84

doszłam do momentu kiedy mam zakupić kurnik i postawić ale wcześniej posiałam wszędzie pola i nie mam gdzie go umieścić a pola nie potrafię usunąć. Może trzeba osiągnąć jeszcze któryś poziom żeby móc usuwać?

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Napisz zatem do Pomocy Technicznej - link masz pod oknem gry. Dokładnie opisz problem.
    Trzeba dokładnie wykonywać polecenia w tutorialu, żeby przejść go poprawnie ;)

Edycja: Autorka skierowana do PT, zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 sierpnia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.