Usunięcie licencji w Gift&Trade.

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 11 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Co wy na to?

1. Oczywiście że tak, i to jak najszybciej

1 głos(ów)
    25,0%
  2. Tak

0 głos(ów)
    0,0%
  3. Kiedy to zostanie wprowadzone?

1 głos(ów)
    25,0%
  4. Nie

2 głos(ów)
    50,0%
  5. Obojętne/ nie mam zdania

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Serio to widzę czy mi się śni?
    Nie zagłosuję w ankiecie bo nie ma odpowiedzi "nie"
    Dlaczego jetem na nie? wszystkie powody zostały już wymienione, przede wszystkim BP musi się z czegoś utrzymać, nie mam nic przeciwko wydaniu niewielkiej sumy na licencje...jedni wydają na piwo, alkohol, papierosy, ja wydam na floreny

2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Widzę, że autorka nie dość, że jest pedantyczna, to jeszcze uparta.... Dając takie ankiety bez możliwosci obiektywnego wyboru pokazujesz, że wszystko musi być tak jak Ty chcesz, nie widzisz dalej niż koniec swojego nosa i nie ważne jest, ze większość jest przeciwna temu pomysłowi, na siłę próbujesz przeforsować swoje zdanie, bez najmniejszej zresztą szansy na powodzenie.
    Cóż, taka dyskusja dla dyskusji.... Oczywiście, gdyby była opcja na nie, to wiesz gdzie oddałabym swój głos....

AnnDżelina, zzizzie oraz Anetta41 lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, Tobie może odpowiadać gra oferowana przez jej twórcę, jeśli jednak opcje gry Tobie nie odpowiadają, to niestety ale na Twoje życzenie nie zostaną zmienione jeśli nie odpowiadają również polityce firmy. To działa w obie strony, jak się okaże, że gra nie jest opłacalna, itp... to zostanie zlikwidowana i koniec pieśni a Ty zostaniesz bez żadnej rozrywki i będziesz musiała znaleźć inną, a drugiej, takiej gry jak Faremerama na 100% nie znajdziesz :)

Dla Autorki jak widać sens ma, a to że pomysł może nie zostać w ogóle przyjęty to inna sprawa.

W każdym bądź razie również powodzenia życzę :)

Edycja: W pytaniu ankiety jest:

Co wy na to?

Dlatego też zgodnie z tym pytaniem oraz zasadami ankiety dodałam brakujące opcje i teraz jest tak jak powinno być a Autorka czy chce czy nie, to musi się pogodzić również z negatywnymi głosami.

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2017
    skaliwa i Anetta41 lubią to.
  4. niki1990

niki1990 Komandor forum

Proszę o usunięcie całego postu w takim razie, bo ze zbędnymi opcjami ankieta nie ma sensu. Może zacznijcie grać w farmeramę, bo z postów wynika, że gracie w coś zupełnie innego. Żaden użytkownik farmeramy nie może się godzić na dojenie przez BP

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak sobie życzysz zamykam w takim razie wątek i przenoszę do Archiwum. Na przyszłość pamiętaj proszę aby w ankiecie był wybór dla zwolenników, przeciwników i tych, którym pomysł jest obojętny.

Anetta41 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.