Usunięcie konta w grze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agniecha$, 17 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

Przez jaki czas będę miała możliwość zalogować się do gry po wysłaniu prośby do PT o usunięcie konta ???

Czy otrzymam powiadomienie informację że konto zostało usunięte ?

I czy automatycznie wraz usuwaniem konta w grze usuwane jest konto na forum ?

2. Kiniak89

Kiniak89 Młodszy ekspert

A jaki jest sens usuwania konta, skoro chcesz sie na nie logowac. wyslij prosbe i nie loguj sie. usuna. nie informuja.

3. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

ale po co usuwać może kiedyś odwidzi cię i wrócisz a tak to trzeba będzie od nowa zaczynać

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry

Graczom dziękuje za pomoc.

Na pewno w czasie między wysłaniem prośby o usuniecie konta w grze a rzeczywistym jego usunięciem będziesz mogła się logować.
    Konto na forum jest po usunięciu w grze niedostępne, nikt nie będzie mógł z niego korzystać. Jednak Twoje posty i polubienia będą nadal widoczne.
    O pozostałe kwestie dopytuję, ponieważ nie miałam nigdy takiej sytuacji i przyznam się szczerze, że nie wiem.

Nad trwałym usunięciem konta dobrze się zastanów. Bo może jednak kiedyś zatęsknisz do swojej farmy.

Edycja - Czas rozpatrzenia zgłoszenia jest różny, w zależności od ilości zgłoszeń i dostępności osób, które mogą dokonać zmian w systemie. Gracz otrzymuje potwierdzenie w odpowiedzi na prośbę o usunięcie konta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Roamntyk1982 lubi to.
  5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dziękuję za odpowiedź :)
    nie mam więcej pytań można zamknąć

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo :)
    Skoro można, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.