Usunięcie danych płatności

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika majulinda, 30 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majulinda

majulinda Czeladnik forum

W polu, w którym można zaznaczyć usunięcie danych płatności pojawia się zapis:

"Usuń swoje osobiste dane płatności i anuluj bieżące pakiety."

Czy to oznacza, że po usunięciu danych zostanie też anulawany kombajn jako bieżacy pakiet, który został zakupiony wcześniej?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie, nic nie zostanie anulowane :) Usuwanie danych z karty płatniczej zabezpiecza nas przed przedłużeniem abonamentu, np. konta premium.
    Zapraszam do zapoznania się z tym poradnikiem KLIK.

Czy masz może jeszcze jakieś pytania?

3. majulinda

majulinda Czeladnik forum

Dziękuję za szybką odpowiedź i wyjaśnienie wątpliwości. Czytałam wcześniej poradnik i w poradniku jest inny komunikat a inny na mojej farmie. W poradniku występuje komunikat: Usuń swoje osobiste dane płatności, a na mojej farmie: "Usuń swoje osobiste dane płatności i anuluj bieżące pakiety." Dlatego nie byłam pewna, co zostanie usuniete.

PS Dane szczęśliwie usunięte :) Wątek można zamknąć

Ostatnie edytowanie: 30 maja 2016
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo się cieszę, że udało mi się pomóc.
    Pozdrawiam, życzę dobrej nocy i zakładam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.