Usterka??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasandra51, 15 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

Od wczorajszego popołudnia nie mogę załadować pociągu - nie działają przyciski . Nie mogę też wejść do kina. Co się dzieje???

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kasandra51 czy masz jeszcze pytania?
    Agata00755 dziękuję za pomoc :)

EDIT: post usunęłam, gdyż nie odnosi się do poruszonego tematu edi0707

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 maja 2015
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

edi0707, zostały wprowadzone zmiany i jest ograniczenie.Zapoznaj się proszę z tym ogłoszeniem : >>>KLIK<<<
    A na przyszłość bardzo proszę,jeśli masz inne pytanie od tego,które zadał Autor tematu,to otwórz nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.
    Czy u Autorki problem ustąpił czy też ma jeszcze jakieś pytanie?

5. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

... Odnośnie nie do końca poprawnie działającej gry - proponuję zmianę przeglądarki. Osobiście polecam Mozillę - mi wszystko działa. Szczerze odradzam Operę i Google Chrome. Pod Internet Explorer 11 też chodzi nieźle, ale na starszych wersjach już niekoniecznie.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ksmyk, dziękuję za pomoc i rady. :)

kasandra51, czy masz jakieś pytania? :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi na pytania zostały udzielone,Autorka pomimo dzisiejszej obecności na forum kolejnego pytania nie zadała,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.