Ustawienie obrazu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Franc, 2 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Franc

Franc Czeladnik forum

Witam serdeczne, mam problem z widokiem, pojawia mi się pasek na górze z reklamą "40 milionami osób..." oraz "Twoja ocena", przycina to jakieś 3 cm obrazu i utrudnia grę. Ma ktoś sposób na to?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.Twój temat przeniosłam do odpowiedniego działu.
    A co do ustawienia ekranu gry,to zapraszam do poradnika : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Franc

Franc Czeladnik forum

Dzięki za poradę, zapoznałem się z nią już wcześniej, ale to nie rozwiązuje problemu. Na jednym kompie mam pasek górny z reklamą Farmeramy, a na innym nie.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hmmm, może zmiana rozdzielczości ekranu coś pomoże.

5. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

ja sadze ze rozdzielczosc ekranu nie ma tu nic z tym wspólnego a raczej rózne ustawienia przegladarek w obu komputerach

6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Musisz zobaczyć dokładnie czyja jest to reklama. Nie co reklamuje, ale kto jest właścicielem. Logo powinno być gdzies z boku. Potem znaleźć to na liście programów w swoim komputerze i odinstalować. Możesz też zajrzeć na listę programów i wyrzucić to, co jest niepotrzebne, nie wiesz skąd to masz... Być może trafisz na tę właśnie reklamę ;) Ale jeśli nie jesteś biegłym informatykiem nie ryzykowałabym z usuwaniem na chybił trafił ;)
    Zdarza się ściągnąć przypadkowo coś niepotrzebnego podczas instalacji darmowych programów, może jakaś aktualizacja przeglądarki, może jakiś program do odtwarzania muzyki... Jeśli ściągasz program darmowy, musisz liczyć sie z tym, że jego autorzy lub Ci, którzy go udostępniają, musza w ten, czy inny sposób utrzymywać :)

7. Alan1907 i =kalina=dziękuję za pomoc :)

Franc czy udało Ci się rozwiązać problem ???:)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz kolejnych pytań nie zadał, chyba stracił zainteresowanie tematem w związku z tym zakładam kłódkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.