ustawienia programu adobe flash player

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola0909g, 30 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki GruGru , zadziałało. A od BP w ramach przeprosin za długotrwałe utrudnienia oczywiście dostaniemy solidny bonus!

2. alina0101

alina0101 Okazjonalny autor

Czyli magiczne słówka " Przepraszamy z utrudnienia" 8)

***kacper*** lubi to.
  3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Potwierdzam, rada wyżej zadziałała.

Mam limit 100 KB, a w tej chwili gra zużywa 99,9 KB.

Gra jeszcze trochę muli ale nie jest już aż tak źle.

4. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

U mnie znów gra mocno zaczęła przycinać mimo tych ciągłych czyszczeń. Zaczynam się zastanawiać czy to nie na rękę BP, że ręcznie praktycznie nie da się zbierać, bo jak ktoś chce pograć to musi kombajn kupić.
    P.S. Mam jeszcze propozycję na wyprzedaż: 1 dzień bez zacinania - 20 florenów, 7 dni powiedzmy 100 florenów itd. Pozdrawiam cierpliwych.

5. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

po zastosowaniu się do rady GruGru gra u mnie zużywa "-" a limit ma "nowszy" działa płynnie
    tylko niektóre grafiki (np. obornik) wyświetla nieprawidłowo-chociaż to pewnie u wszystkich tak jak kręcący się kwiatek zamiast itemu
    miłego dnia:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo się cieszę, że problemy udało się doraznie wyeliminować, Ekipa ze swej strony tak jak napisała BA_Czerwona :

W związku z powyższym i z uwagi na to że zbliża się weekend bardzo prosimy o cierpliwość. Jak tylko otrzymamy jakieś informacje w tej sprawie, to jak zawsze zostaną zamieszczone na forum najszybciej jak to będzie możliwe.

A skoro Autorka tematu nie ma już pytań, to życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.