Ustawiczny brak dziobaków na moim targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 20 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

U mnie jest zgoła inaczej , nie wiem jak sie kształtują ceny dziobaków, ponieważ od chwili gdy ktoś z forumowiczów uzyskał dziobaki, na targu nie ma ani jednego!!! No to już dziwne, prawda? Monitoruję ten stan na targu co chwila, ale dziobaków ani śladu...

2. Danusiu ale to jest normalne na początku wprowadzenia nowej zagrody i fabryki ja też jeszcze ani razu nie widziałam u siebie dziobaków :)
    Do fabryczki "Sklep dla nurków " potrzebne są 2 dziobaki więc na targu jest problem żeby je złapać ponieważ gracze ich nie sprzedają tylko wykorzystują do własnej produkcji :)

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

No tak, rozumiem, tylko forumowiczka w poprzednim, zamkniętym już poście skarżyła się na ceny, co znaczy, ze u niej i u jej córki są na targu to mnie zdziwił zupełny brak tych zwierzątek na moim targu.
    Czekamy więc na te dziobaczki..:)
    Dzięki, można zamknąć. Miłego dnia!

4. Również miłego dnia i owocnego polowania na targu :)

Zakładam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.