urząd pocztowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marjoli40, 30 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marjoli40

marjoli40 Młodszy ekspert

Witam, mam problem z wysyłką wiadomości w grze oraz z udzielaniem odpowiedzi na otrzymane wiadomości. Kiedy otrzymam wiadomość nie mogę na nią odpowiedzieć ponieważ po kliknięciu odpowiedz, cała treść otrzymanej wiadomości zaznacza się na niebiesko i nie ma kursora aby można zacząć wpisywanie odpowiedzi, muszę wtedy rozpoczynać nową wiadomość a nie jako kontynuację konwersacji. Podobny problem mam podczas pisania nowej wiadomości, po wpisaniu treści wiadomości gdy przestanę pisać nie mogę ponownie wrócić do dalszej kontynuacji wiadomości, nie mogę też przejść do miejsca w którym zauważyłam błąd i chciałabym go poprawić, gdyż cała treść zaznacza się na niebiesko i jedyne co to mogę usunąć całą wiadomość i pisać od nowa.
    Proszę o pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Z tego co wiem to problem znany i występujący na Unity, a próbowałaś przełączyć grę na Flash?

3. marjoli40

aha to nie wiedziałam, nie nie próbowałam, ale nie widzę teraz tego paska z fleshem, chyba że jest w innym miejscu

4. SMOD_Atena

Jeśli zalogowana jesteś na Unity to ten przycisk znajdziesz w miejscu zaznaczonym na grafice:

fla.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. marjoli40

nie mam, bardzo dziękuję za pomoc

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.