Opinie Uroki wędkowania

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

zacina się to dziwne-.- wędkowanie, wydawało mi się do tej pory że wiem o co w tym evencie chodzi ;) ale dzisiaj okazało się że to nie my łowimy te ryby i obojętnie kiedy i gdzie klikniesz;) i tak "losowość';) wypada.Event łatwy oby tylko haczyki wypadały i bez spiningu połowa zrobionaxDPozdrawiam.Pa

2. eurb1

eurb1 Zaawansowany

troszkę chyba ich poniosło. Gwiezdne talary te same co w pucharze więc zdobywa się je w dwóch mini grach i wydaje dowolnie. Jak na razie nie bardzo jest na co to wydać bo co lepsze to mam wykupione w poprzednich edycjach, a nowego pnącza kupić się nie da, trzeba odbębnić rzucanie.
    Nie koniecznie mi się to podoba bo niby kontynuacja a jednak zasady zmienione. Nagrody te same nie odświeżone więc tak szczerze mówiąc zabawy niewiele. Jak się uzbierają piórka to powędkuje ale szaleć nie zamierzam

3. niebo016

niebo016 Generał forum

Uroki wędkowania pod lodem są mojexDxDxD, na 38 połowów zdobyłam tylko 45 talarów:oops::oops::oops:.

SperanzaE, krasnoludek10 oraz olgs3 lubią to.
  4. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ja na 49 nie zdobyłam żadnego hihihi

krasnoludek10 i niebo016 lubią to.
  5. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Urok wędkowania u mnie wygląda tak: przychodzę zbieram co jest (nic nie szykowałam) ukręciłam zwykłe ile się dało po zbiorach
    zarzuciłam wędkę i spoko okazuje się że nawet ja coś złowiłam xD
    tyle talarów wyłowiłam resztę mam z piłkarskiego :p
    jutro wyłowię pnącze i gitara :)

6. 92weronika

92weronika Baron forum

Widzę 30 gier zrobione a ja się z moich 8 cieszyłam jakby to już miało być pnącze xD

7. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

ja poszłam na ilość (przynęt- gier) nie na jakość zrobiłam tylko zwykłe przynęty
    na farmie mam najwięcej drzew najmniej zwierząt a na głównej miałam posianą koniczynę
    na wyspie głównie drzewa
    wystawiłam trochę zagród teraz by ciut wyrównać czy dobrze- nie wiem okaże się ale ja idę tylko do pnącza :)
    o talary powalczę w piłkarskim ;)

SperanzaE i krasnoludek10 lubią to.
  8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Trochę pomiksowałam, efekty raczej marne, ale pnącze zdobyte.

5 skrzynek z pnącza dało m.in. hamak i garnek.
    Łowienie zwróciło większość SP :)

9. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Właśnie udało mi się odpalić gałązką pnącza

pora zacząć zbierać srebrne talary
    Pozdrawiam cierpliwych moczących wędziska bez zanęty.

10. anula2501

anula2501 Weteran forum

Piórek aż nadto, haczyki jakoś lecą, ale widzę, że będę miała duży problem z błyszczkami :(.

anna0089, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja chyba zrobię tak samo;) U mnie największy problem z dropami z zagród i upraw, ale niedługo się wyrówna - tylko 1000 kur zdobędę. Króliki zostaną na potem:p

Anhedrea, anna0089 oraz niebo016 lubią to.
  12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Super! Gratulacje za chmurki. Właśnie zrobiłam jedną przynętę premium ale zmieniłam już zdanie i resztę składników zmieliłam na zwykłe żeby na pnącze uzbierać ale jeszcze daleko do sukcesu. Potem ewentualnie zajmę się uzupełnianiem tych z poprzednich lat.

anna0089, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  13. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

ktora przynete lepiej robic?

anna0089 i krasnoludek10 lubią to.
  14. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Jak chcesz szybciej pnącze odblokować to te zwykłe.

15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Masakra z tymi piórkami, jak tak dalej pójdzie to sobie za dużo nie połowię.

olgs3, anna0089 oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. anna0089

anna0089 Książę forum

18 gier zrobionych. Mogę napisać, że nagrody wylosowałam marne ale chociaż dostałam za merlina
    2x20 gwiezdnych talarów talarów i za homara 30 talarów . To ogólnie nie jest tak źle . Losowość xD

U mnie piórka najlepiej lecą z zagród. Na jakieś łące postawić max zagród i polecą ;)

Twoje posty połączyłam. Nie można pisać post pod postem.
    Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj".
    MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 lipca 2018
    dotikampo i krasnoludek10 lubią to.
  17. aisunel

aisunel Generał forum

Ewent zdecydowanie skomponowany pod puchar,sklep rybny cuchnacy,pucharowy eldorado,imprezowe,faremki do oporu,szybko zrobic pnacze zwyklymi i zbierac skrzyneczki,pozniej tylko premium i GT,mozna poteznie sie oblowico_O

Cardamon i krasnoludek10 lubią to.
  18. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Będę pamiętała ;) nie ma to jak hamaczek itd. :p

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie wszędzie drzewa i dały 360 błyszczek :) 15 piórek z manufaktur itd i 0 haczyków 8) najpierw zbieram a potem zobaczę... ale wydaje mi się że może wszystko polecę na luksusowych :) jeszcze pomyślę :)

dotikampo lubi to.
  20. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja tam mam wysyp ośmiornic, i 2 mieczniki. Nie wiem, jak ty łowisz i na co

88 Haczyków, 150 piórek, zero błyszczek

Majeczka13 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.