Opinie Uroki wędkowania

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

To ja na koniec . U mnie skromnie. 147 razy zarzuciłam wędkę. Też się obłowiłam :inlove::inlove:

Wstawię wyniki, jak inni farmerzy.

Mam osławione dwie girlandy, mam sporo SP, farmarek, kuponów na kombajny,masę sadzonek, zagródek. Świetny event xD:inlove:
    Doskonale się bawiłam, jak i Wy xD

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

jestem zadowolona z połowów,sporo talarów wylosowałam,SP,SN,farmarki i inne dobra,rzutów ponad 200,teraz powinnam wystawic TS,troszke sie tego nazbierało 8)

[​IMG] [​IMG]

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Przepraszam Cię, Rysiu, ale niestety 45 talarów ani nawet 30 nie chciało wylecieć drugi raz, w związku z czym niestety nie mogłem Ci wziąć skarbu:(

Tralanetka lubi to.
  4. krycu133

krycu133 Czeladnik forum

Tak bardzo się starałem ale brakło 20 talarów na Drzemkę Wędkarza :oops::oops::oops:

krasnoludek10 lubi to.
  5. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Jednak zdecydowałem się na premium, czy żałuję? Nie.
    Chociaż cały czas gdzieś mi tam w myślach krążą jeszcze te luksusy xD
    Łącznie 183 połowy, 50 zwykłych na pnącze, 8 luks a 125 premium i to właśnie tylko z nich mam podliczone co ile wpadło a i to nie wszystko brałem pod uwagę.

SNZ - 150
    farmarki - 118
    TNZ - 57
    SN - 217
    SP - 137
    talary - 275
    sadzonki - 18
    zagrody - 15

Czekam na kolejną edycję, jeśli będzie w tej samej formie to może nawet się pokuszę sypnąć trochę kropelkami by było więcej łowienia i frajdy z niego :p

6. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

A ja to dopiero gafę palnęłam, dopiero od niedawna mam odblokowaną opcję pnącza i myślałam że te kolejne pnącza ze sklepu nie wymagają itemów i je kupiłam, wydałam prawie 50 talarów bez sensu.

krasnoludek10 lubi to.
  7. tigre

tigre Fanatyk forum

mam - nikt się nie zgłosił, że coś chce to nakupiłam łódek bo wydawały się najsensowniejsze- odezwijcie się na GT- 4 sztuki w pasku jak ktoś by był chętny

Ostatnie edytowanie: 18 lipca 2018
    krasnoludek10 i Anhedrea lubią to.
  8. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Zapomniałam wymienić talary w sklepie :p

krasnoludek10 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.
    Też tak właśnie zrobiłam, ale przepadło tylko 50, a właściwie nie do końca przepadły bo jakieś tam PD i SG dostałam :)

krasnoludek10 lubi to.
  10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dziękujemy za wszystkie opinie. Wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.