Opinie Uroki wędkowania

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Miś mnie trochę pocieszył - na 14 wieczornych połowów (premium) 8 razy wyłowiłam marliny, a z kolei te dały m.in. 3 rajskie girlandy:inlove:
    W sumie mam na koncie 131 połowów premium i 1 zwykły. Jak na ograniczenie produkcji piórek i błyszczek do dwóch łąk bahamy jest nieźle:) Piórka nadal się produkują, to jeszcze podziałam i chyba jutro wieczorem zamknę warsztat. Podoba mi się ten event. Niezłe efekty przy znikomej fatydze. Najważniejsze, że nie musiałam ruszać moich świętych pól na farmie:D

2. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Czy tylko ja mam wrażenie, że nie ma znaczenia to całe "celowanie"? Zupełna przypadkowość

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

Haczyków tyle, że mogę otwierać skup złomu, piór tyle, że fabrykę poduszek, a błyszczki jakoś nie lecą złośliwie. Żeby nie było, wszystkie drzewa stoją na polach. No w misia twarz, że tak powiem. A co się okazało, talary przejechałam wszystkie w opór w piłkarskim sklepie, bo wszystkie pnącza i itemy już mam. Nawiasem wyjątkowo lubią mnie marliny, ośmiornice i rozdymki. Aha, do pnącza 3 połowy jeszcze.

anna0089, RosesFarm oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. -senait-

-senait- Hrabia forum

bo tak jest nie ma znaczenia bliżej czy dalej środka tarczy przynajmniej ja tak mam ale to nie jest powód do smutku event podoba mi się....super połowów życzę:)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Czy ktoś chce jakiś item z wędkarskiego? Jak na razie mam 54 talary.

No żesz.. Miś jest mało hojny dla mnie.. Ani jednej rajskiej girlandy nie dało skąpiradło8) Zrobione jak na razie 126 zwykłych połowów.

6. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Mam tak samo... czy trafię idealnie "w punkt" czy nie, to te rybki jak loteria.

7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

U mnie 113 połowów (premium) i... Ładnie to wypada :Dstatystycznie wychodzi mi, że ok. 90% przynęt dało mi skrzynkę, więc tak na piątkę ;) bo od 90% jest piątka. Tylko dziś wypadło mi 160 GT, ale zdążyłam wymienić w piłkarskim :)

Event robi się "miło, czule i w ogóle", ale mogliby dać (tak jak w robotach) opcję "pomiń animację", czyli ten moment gdy widzę misia z wywalonym językiem i uśmiechniętą rybę, bo to takie radosne że wyszła z wody :p Ten moment jak ikonki rybek podskakują i paski się zapełniają już bym zostawiła, ale to wcześniejsze niepotrzebne moim zdaniem

Ostatnie edytowanie: 15 lipca 2018
  8. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

wg mnie celność ma znaczenie, tyle że np. na zwykłej przynęcie wg rozpiski nie dostaniesz chyba tylko makreli, na resztę ryb jest taka sama szansa czyli 20% na trafienie każdej innej niż makrela,
    przy premium przy idealnym połowie nie dostaniesz napewno ani raka ani makreli, czyli masz 25% szans na złowienie innych rybek - czyli również papugi
    a z przynętą luksusową masz 33,33 % szans na marlina, ośmiornicę i rozdymkę przy idealnym połowie, inaczej może się trafić również makrela - ale trzeba się postarać o to

chyba, że algorytm jeszcze inaczej sobie to przelicza, ale wątpię

u mnie 128 połowów za mną, głównie marliny, ale papugi też się zdarzają, a jak się gra przycina to i raki, bo na premium teraz jadę

GT słabo lecą, zdecydowanie częściej wyławiam drzewka i zagrody i wszelkiego rodzaju nawozy, oraz farmarki, rajska girlanda mi się trafiła chyba dosłownie 2 razy, no i kilka kuponów, które sa dla mnie całkowicie bezwartościowe :|

marzy mi się, aby np na kole można było zrezygnować z losowania jednego produktu, i w innych losowych grach też, mogłabym zaznaczać aby mi nie wypadały te kupony, albo gdyby można je było sprzedawać, albo wysyłać sąsiadom, a tak to się kurzą u mnie

9. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam.. Za mną 140 połowów- 100 na zwykłych , reszta na premium- w sumie 54 skrzynki, a z nich 270 GT, 90 sp, 131 SN, 46 farmarków, 5 tajemniczych sadzonek, 4 tajemnicze zagrody,4 ZB, 3 imprezowe wejściówki, poza tym skrzynki z narzędziami, super nawóz Zośki, girlandy, perfumy de Lux, farby, i inne drobiazgi.. .Ewent miły, lekki i przyjemny......... Owocnych połowów życze i pięknego dnia

10. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie!
    Na 101 gier trafiły mi się z m.in.TS-ów ... czerwone gąski..i .....pomarańczowe delfiny
    Normalnie nie mogłam uwierzyć... aż przecierałam oczy ze zdumienia....
    Z drzewek nic specjalnego nie wpadło ...
    Pozdrawiam wędkujących

11. abask

abask Fanatyk forum

Za mną 232 połowy. Najwięcej dostałam SP i farmarek :)

RosesFarm, krasnoludek10 oraz kybek93 lubią to.
  12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ja tylko 77 połowów zaliczyłam bo na jednej polanie mam 27 baobabów to tylko 27 wypadajek. Nagrody mogą być.:)

13. Krzych1975

Krzych1975 Okazjonalny autor

Witam Jeżeli oferta nadal jest aktualna to mi brakuje do pnącza itemku : słodka drzemka Dziękuje 8)

anna0089, krasnoludek10 oraz kybek93 lubią to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

kochani 140 talarów czeka na wydanie! Co komu brakuje pisać to coś wezmę, po co mają się marnować!

15. 92weronika

92weronika Baron forum

Mi brakuje itemów do pnącza Uroki wędkowania 2017. Niestety gt skutecznie omijają moje przynęty. Także chętnie przygarnę "naprawa sieci i odpoczynek", "słodka drzemka", "zatopione skarby" :)

16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ok wszystkie są twoje :) u mnie wpadło już coś koło 300 talarów... jak mi nie potrzebne... taki pech

ktoś jeszcze???? kto pierwszy ten lepszy

17. 92weronika

92weronika Baron forum

Super, dzięki :) pocieszające, że to nieuzupełnione pnącze się zapełni, bo jakoś tak smutno łyse stoi :eek:

18. tigre

tigre Fanatyk forum

Właśnie mi wpadło 200 talarków z kilku połowów tylko- czemu tak pięknie nie wpadały w godzinach otwarcia porządnego sklepu ja się pytam ;)
    sówkę na izielinska co komu zakupić bo w wędkarskim kompletnie nie mój asortyment;)

anna0089 i krasnoludek10 lubią to.
  19. Krzych1975

Krzych1975 Okazjonalny autor

Witam Jeżeli oferta nadal jest aktualna to mi brakuje do pnącza itemku : słodka drzemka Dziękuje 8)

RosesFarm, anna0089 oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

też jest Twój :)

ja się zastrzelę

powiem tak... mogli pomyśleć o tych co mają wszystkie itemy i pnącza i dać kilka rzeczy do zakupu za talary... nawet głupie zwykłe wejściówki... bo tak to nie ma na co tego wydać :cry: :cry: :cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.