Opinie Uroki wędkowania

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. natala52444

natala52444 Aktywny autor

Jedne pole mam całe w zagrodach i pare warsztatów drugie pole do siania no i 1,5 pola mam w samych drzewkach i do tego baha a tam tez zagrody drzewka i jedne pole do siania ale jakos kiepsko to wszystko widze :(

krasnoludek10 lubi to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na razie haczyków 149, błyszczek 306 a piórek 196.

3. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

żeby zdobyć pnącze kręć w młynie przynęta na ryby. Jak zdobędziesz pnącze pokręcić możesz pozostałe przynęty by zdobyć lepsze nagrody

oset53 i krasnoludek10 lubią to.
  4. natala52444

natala52444 Aktywny autor

Tak ja to wiem tylko skąd nabrać wieksze ilosci tych pior haczykow o to chodzi... I mam zagrody wystawione i drzewa i jakos marnie idzie...

5. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Piórka łatwo zdobyć w oazach miłości!

olgs3, krasnoludek10 oraz Anhedrea lubią to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

nie rozumiem o co ci chodzi wywal wszystko z pól. Ustaw tylko zagrody np. pawie/pszczoły z 3 takich łąk zdobędziesz ponad 120 piórek. Na bahamie postaw koale i z jednego zbioru będziesz mieć też ponad 80!! Więc w ciągu 11h uzbierasz 200 piórek! (np. ustaw to na dzisiejszą noc)

Potem postaw drzewka. na start ustawiłam wszędzie czyli na 5 polanach 20h drzewka z nich wypadło 320 błyszczek. (tutaj zajmie Ci to całą sobotę).

Potem zrób małe pola i posiej długorosnące rośliny: nie wiem co tam masz odblokowane.Ale z palcem w nosie idzie zrobić ten event w 3 dni. Naprawdę nie rozumiem problemu.

Jeśli nie sprawdza się system wszystkiego po trochu to wywal wszystko i zrób tak jak Ci napisałam. Najpierw zagrody (na wolnych polach, które zostaną ustaw drzewka). Potem zrób jeden zbiór drzew i potem siejesz rośliny.

zielony wariant zrobisz z palcem w nosie i jeszcze nadwyżka zostanie.
    Czerwony też spokojnie byś zrobiła. Ale bezpieczniej polec zielonym i pnącze będzie twoje!

tutaj zobacz jak mi idzie
    z czego 10 przynęt było luksusowych a 29 premium. Piórek mam od groma i za 2h kolejny ostatni zbiór zagród. Więc wpadnie kolejne 200 piór.
    Potem muszę uzupełnić haczyki, potem błyszczki. Na spokojnie zdobędę pnącze, a i spora nadwyżka będzie. Wstawiam Ci to po to abyś zobaczyła, że mój plan się sprawdza.

szkoda SP bo leci 100% z pawi, żab czy niedźwiedzi. Z każdej zagrody jedno piórko. Z 8h zagród leciało koło 28szt z całego pola zagród (jelenie,łasice,indyki lub krety).

Ostatnie edytowanie: 13 lipca 2018
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ale jakie zagrody i drzewa wystawiłaś? To fakt, że z jabłonki i z kurnika słabo leci.;)

8. 92weronika

92weronika Baron forum

Jest jeszcze opcja że masz puchary nie na drzewie... Albo w ogóle nigdzie nie wystawione. Chodzi mi o te zwiększające ilość wypadajek

9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Na co czekasz? Pnącza nie chcesz? ;) No chyba że czekasz do końca, tylko nie wiem na coxDJa tam się nie przejmuję;) Pnącze mam i dalej jadę na zwykłych przynętach.:music: Nie chcę nic ze sklepu wędkarskiego bo mam i to nawet w nadmiarzexD:D za mną 109 połowów8)Talarki się trafiły 2 razy i farmarki raz

10. krasnoludek10

No to już mam pnącze;) talarki trafiły sie raz a farmarki aż 3xD

Teraz zbieram wieczorkiem jagody i wystawię zagródki na farmie:p Ale uroki wędkowania pod lodem mnie nie rajcują, pójdę z talarkami do piłkarskiego;) Tyle rzeczy niekupionych z 3 tygodnia a barw jak na razie 26.

Mikasek-, oset53 oraz olgs3 lubią to.
  11. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

2 haczyki dzielą mnie od pnącza - jadę na premium. Ale co mnie zdziwiło, to widok prawej strony - chciałabym, żeby tak wyglądała pod koniec eventu. Byłoby to ekonomiczne wędkowanie :D

12. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

krasnoludek10 lubi to.
  13. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

pnącze już mam resztę spróbje na premium powodzenia wszystkim walczącym

14. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Pnącze jest i coś ponadto. Teraz zwierzaki wystawione.
    Powodzenia.

tereska1108, krasnoludek10 oraz olgs3 lubią to.
  15. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Po dwóch dniach ewentu, który zresztą bardzo mi się podoba, muszę przyznać, że BP w końcu otworzył worek z kuponami na kombajn. Korzystam z przynęt premium (34 gry zrobione) i kilka kuponów zgarnęłam, poza tym moje skrzynki obfitują w zagadkowe drzewa, talary zgarnęłam może dwa razy i jestem z efektów bardzo zadowolona.:music:
    P.S. z uwagi na brak błyszczek całe kryształowe wodospady zastawiłam w drzewach, dopiero po kilku zbiorach przypomniało mi się, że ta strefa nie bierze udziału w ewencie xDxDxD

16. anula2501

anula2501 Weteran forum

A u mnie fajnie sypnęło talarami ;). Zagrałam z telefonu, bo ciekawość mnie zżerała co złowię, złowiłam [...] ale dostałam dwa razy po 30 talarów :). I takim oto sposobem starczy mi na dodatkowe pnącze :inlove:.

Proszę pamiętać że wykropkowany wulgaryzm czy nieodpowiednie na nasze forum wyrażenie nadal jest nieodpowiednim mimo wykropkowania.

MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 lipca 2018
    Anhedrea i krasnoludek10 lubią to.
  17. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

100 połowów wykonanych :D

krasnoludek10 lubi to.
  18. krasnoludek10

mi nigdzie nie spieszno, na razie 51

magdalenaz75 i Anhedrea lubią to.
  19. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Do tego rada - nie produkuj lepszych przynęt tylko te najprostsze.

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Koale wymienione na XXL, miśki na poletka.
    To od jutra zaczynam połowy na wielką skalę.;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.