Uroki wędkowania - rząd chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WandaTab, 20 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Dzisiaj po zebraniu z pnącza, jako bonus otrzymałam staw z rybami, dotychczas była jedna ryba...?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Na ten moment nie posiadamy informacji o zmianie bonusu z pnącza. W tej sytuacji najlepiej będzie skontaktować się z pomocą techniczną, gdyż z pozycji forum nie można tego zweryfikować.

Informacje jak zgłosić problem do pomocy technicznej znajdziesz w poradniku : Pomoc Techniczna

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Nie tylko u mnie nastąpiły te zmiany, wczoraj przeczytałam o tym na forum i dlatego dzisiaj zwróciłam uwagę przy zbiorach. Dziękuję za pomoc, napiszę do Pomocy Technicznej. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu:)

4. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

popieram i ja mam z pnącza "staw z rybami":D

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To tylko błędny opis.
    Wczoraj też ktoś o tym pisał i wieczorem sprawdzałem.
    Dolicza rybę tak jak było.

ross2 lubi to.
  6. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Dziękuję za informację, jutro sprawdzę przy zbiorach...gdyż nie pamiętam ile miałam zagród i ryb.
    Pozdrawiam :)

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W tej sytuacji też warto skontaktować się z pomocą techniczną, która ma możliwości sprawdzenia takiego dziwnego zachowania.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc autorce wątku ?

8. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Napisałam do Pomocy Technicznej, czekam na odpowiedź.
    Bardzo dziękuję za pomoc, temat można zamknąć :):):)

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zostało to zgłoszone do Centrali.
    Póki co auto pytań nie ma, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.