Opinie Uroki wędkowania pod lodem

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pnącze wędkarskie odpalone rano:) Ale jeszcze łowię tylko nie mam z czego bo usnęłam mam zbiór badyla w plecy:wuerg::p:cry:
    A tak to by na noc była cebula czy tam goździki8)

oset53 lubi to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

pnącze dynda :) do tego zgarnełam: wejściówki, SP, SN, drzewka z baśki, zagrody i zbieram dalej :)

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Chyba coś w tym jest, zastosowałem się do Twojego rysunku który wcześniej wstawiłaś z zaznaczonym punktem gdzie bierze marlin i faktycznie na 6 luksusowych 5x marlin i jedna papugoryba w tym, że jeśli o nią chodzi to kapkę dalej mi wypadł okrąg ale dalej w tej szarej strefie :inlove:
    Albo faktycznie to idealny punkt zapewniający marlina albo po prostu przypadek i szczęście.
    No nic następne przynęty pokażą :D

4. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka.
    oj marniutko...w sklepie ciągle towar się przewala...
    co z tego, że pnącze dynda jak to łowienie tak reglamentowane jest
    super
    ....ja wołać nie umiem.....ale napisać potrafię.:)to do kajecika głownego wsadzam

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja w sumie kupilam wszystko co mnie interesowalo, tylko sp zostala...a czasu sporo..moze itemy jakies wezme jeszcze....

oset53 lubi to.
  6. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Nie zastanawiaj się tylko bierz jeszcze ten itemek z łódką ;)

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mi ta metoda się sprawdziła podczas ostatniego wędkarskiego i tutaj jest tak samo :) jak celuję idealnie w okrąg to mam to kolczaste (zapomniałam nazwy) więc celuję w zewnętrzną część ale łatwe to to nie jest ;)

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

poczekam do konca eventu, zobacze ile talarów nazbieram i wtedy bede wymieniac ;)

oset53 lubi to.
  9. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

witam wędkarzy, wszystko co dotyczy wędkowania odblokowane, poczytałam dokładnie poradnik i zastosowałam .Kręciłam tylko lux przynęty, i ważne zielony migający krąg trzeba ustrzelić dokładnie w szarą obwódkę , same potrójne wielkie niebieskie piękne okazy.Wcześniejsze połowy były marne bo skupiałam się zielonym okręgu a to był błąd.zagrody usunełam , tam gdzie nie ma ewentówki stoją xxl dumnie,i to jest strzał w 10.Dzięki za piękny ewent i śliczne misie na pnączu .

10. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Dzieki Tobie na 3 lux dostałam 9 Merlinow a wczesniej zle robilam:(
    Pnacze odpalone a teraz zbieram na inne:)
    pozdrawiam i powodzenia

.Basia410. i pretorianka lubią to.
  11. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

Jagódka133 jesteś wielka za pomoc innym graczom, którzy tak jak ja nie do końca potrafili złowić, chyba że szprotkę .Dziękuję

.Basia410., pretorianka oraz widlobrody lubią to.
  12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ciesze się że mogłam pomóc :) chociaż mi samej 5 ostatnich połowów nie poszło xD :cry:

.Basia410. i gosiagosia60 lubią to.
  13. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

a mam pytanie gdzie mogę sprawdzić ile ryb i jakie złowiłam ? słabo lecą haczyki ;-(

abc2016 lubi to.
  14. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Najedź kursorem myszy na białe pole przy każdej z ryb,a wyświetli się info ile ich dotychczas złowiłaś:)

Nutka i abc2016 lubią to.
  15. niki1990

niki1990 Komandor forum

jak wam rybki biorą?

abc2016 lubi to.
  16. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Niki...brałyby...tylko na sam haczyk nie chcą leźćxD

abc2016 lubi to.
  17. niki1990

niki1990 Komandor forum

dookładnie. Haczyków to ja mam tyle, że skup złomu mogę otworzyć. Z pierzem i błyszczkami gorzej. A ryby nie są głupie

NASTKA.BURAN i abc2016 lubią to.
  18. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Bardzo dziękuje ;)

morellaa i abc2016 lubią to.
  19. magros

magros Nadzorca forum

pnacze juz mam i troche jeszcze zostalo na drobnice

abc2016 lubi to.
  20. martunia1992

martunia1992 Zaawansowany

kochani jak kupie pnacze uroki wędkowania 2017 za 75 to co mi tam będzie potrzebne do odpalenia ?

abc2016 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.