Opinie Uroki wędkowania pod lodem

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

to taki mini event G&T inaczej handel wymiana..można wymieniać się rożnymi dobrami z farmy..drzewka zagrody itp..:)

Zastanawiam się czy jeszcze kręcić co prawda nie wiele tego przybyło i nie wiem czy uzbieram na jakiś item...:(

oset53 lubi to.
  2. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Skoro taki był oficjalny komunikat: "Zauważono, że nieprawidłowe były szanse na uzyskanie piórko-przynęt z oaz miłości. Błąd ten naprawiony został o 9:44, a obecnie działa skrypt korygujący te braki." Czekałem aż skrypt faktycznie zadziała. Ale nie. Do PT pisać nie będę , bo znowu mi odpiszą po kilku dniach jak ostatnio. Po prostu nabraliście graczy i tyle.

MKMK2002 lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie na początku były wszedzie drzewa 20 godzinne - kilka dluzszych jak brzoza czy cos tam na bahamie...potem sialam eventowke gdzie sie dało, a na reszcie stały drzewa xxl. jak wysialam eventowke to na noc dawalam jablonki zwykłe, na bahamie xxl i 12 godzinne a ze nie mialam na wszystkie pola to kilka pól obsialam 14 godzinna roslinka. na dzien roslinka szla, czasem nawet i margerytka, zbieralam raz dziennie bo mi sie nie chciało wchodzic i wczoraj byly drzewa na noc, na dzien i rano zebrałam....dzisiaj sobie dorobiłam kasztankiem haczyków. wlasnie na takie okazje zostawiam sobie kasztanka...wolałam wiecej błyszczek zebrać i potem ze 100 haczyków dorobić, super nawóz mam tylko i wyłącznie z nagód, od królowej glownie....nie kupuje ani na florki, ani za zlotówki, ani nie mam zadnego drzewa nawozowego a SN mam ponad 10 tysięcy....sama go sobie zbieram i sama sobie moge go wydawac na co chce :p

robiłam przynęty premium i te z piórkami ktore mi wypadaly z magazynow, wiec zeby sie nie zmarnowaly to je wykorzystalam. zebrałam tsy, pnącze z itemem(poprzednie miałam), sp, imprezowe wejsciowki, skrzynke z narzedziami, kupon, farmarki i 4 itemy moja łódka jest moją twierdza
    za godzine mi urosnie jeszcze 40 makadamii i sobie zrobie kilka przynęt i moze jeszcze na cos uzbieram, teraz mam 165 talarów jeszcze...
    moje złowione rybki:
    marlin-41
    ośmiornica-50
    rozdymka-46
    papugoryba-20
    homar - 2
    makrela-4

małgoos lubi to.
  4. 1tomek1

1tomek1 Czeladnik forum

bardzo proszę o 1 piorko przynętę- brak mi do ostatniego polowu....

5. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

ja ciebie posluhalam i sklepik wykupilam raka tez na tej przynecie nie mialam

6. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

5 haczyków mi potrzebne do zarzucenia wędki po raz ostatni. No, ale jak sie nie ma ... to się nie łowi. Wzięłam z fantów 1 fajny item, ZB, SP ,SN TNZ i NZ no i naklejkę.

oset53 lubi to.
  7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

91-merlin
    95 - ośmiornica
    114 - rozdymka

Jechałem głównie na luksusowych , wszystko wyczyszczone , spory zapas itemów na G&T wybrany.
    Na przyszłość proszę o bardziej urozmaiconą i szerszą ofertę w sklepie /kategoria różne/.
    Zadowolony , lubię ten event.

8. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Pomocy!
    Potrzebuję dwie błyszczki, bo brakuje kilka talarów do pnącza (się zakręciłam) ma ktoś? Mogę się zrewanżować.
    PS. Wiem że nie ten wątek, ale zaraz idę do pracy, a tu jest więcej ludzi obserwujących :oops:

9. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

ja to szary żuczek przy Tobie, chyba brak mi sprytu. A wyniki są takie od góry:
    I - 30, II- 15, III-16,IV-16, V - 22, VI-2.
    Chyba mamy innych informatyków:p:p:p:p

abc2016 lubi to.
  10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Moje rybki, chyba jednak bardziej lubią cieplejsze klimaty...
    Kręciłam przynęty luksusowe, a ponieważ kilku sąsiadów uparło się na piórka, z tego co zostało, zrobiłam kilka zwykłych i oto efekty :oops:
    Makrela 0
    Homar 7
    Papugoryba 14
    Rozdyma 112 (wyłowiłam chyba wszystkie możliwe rozdymki z tego stawu -.-)
    Ośmiornica 107
    Marlin 54

Mimo, że "techniki łowieckie" wciąż te same, w porównaniu z poprzednimi edycjami wyszło słabo...
    Bry rozczarowane :p

11. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Rybki wyłowione co do ostatniej przynęty - łowiłam wyłącznie na tych luksusowych - nadprogamowe itemy zgromadzone. Wszystko, co tylko uznałam za w jakikolwiek sposób przydatne oczywiście włączyłam do swojego inwentarza. :)
    Event jak najbardziej udany. ;)

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

chyba lubię łowić ryby (takie wirtualne) xD
    marlin - 66, ośmiornica - 42, rozdymka - 54, papugoryba - 28, homar - 4 i makrela - 3 razy
    2382 talary wystarczyły na wszelkie zachcianki w sklepiku

13. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Wykupiłam w sklepiku wszystko w kategorii " Różne" Puste haki zostały.:pxD Miałam jeszcze trochę talarków, to ustrzeliłam duplikat itemu z najnowszego pnącza. Jakaś tam" łódka - twierdza" i duplikat " drzemki wędkarza" z zakładki" klasyczne."Nawet udanie się łowiły sławetne merliny. Lubię ten evencik ;)

adikamila lubi to.
  14. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Całkiem przyjemny ewent, czekam na kolejną edycję, kilka wniosków wyciągnąłem z poprzedniego co przełożyło się na lepsze wyniki w tym. Sklepik wykupiony a czego ile było nie liczyłem jakoś, tak jak ktoś pisał wcześniej mogła by być bardziej różnorodna oferta rzeczy do kupienia w jednej z zakładek.

NASTKA.BURAN i adikamila lubią to.
  15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

zgadzam się z przedmówcami. zakładka różne wyczyszczona plus dodatkowe itemy wzięte.... branie itemów na zapas też takie na siłę bo szkoda były talary zostawiać... więc powinno być więcej opcji w zakładce różne

NASTKA.BURAN i Marrylan lubią to.
  16. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    co chciałam to kupiłam....a od wczoraj miałam błyszczek kupe, haczyki wyszły.
    Na farmie tylko lux jest nagradzany, więc w każdej takiej gierce robię element pozornie najdroższy.
    Zły start, to moja wina, bo źle widziałam i ukręciłam premium / pomieszali w młynie/
    Jagódka...aleś Ty pazernaxDchwal się co wyrosło.....ja nie napisze, bo ....nie...xD

gosiagosia60 i Bilonge lubią to.
  17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

event za nami, dziękujemy za Wasze opinie w temacie, tradycyjnie wątek zamykam i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.