urodziny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika goskablachnio, 27 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. goskablachnio

goskablachnio Czeladnik forum

Nie wiem jak ozdabiać budynki. Mam już zebrane produkty ale nie wiem jak ich użyć

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Proszę, TUTAJ jest poradnik dotyczący aktualnego eventu. Znajdziesz tam dokładnie wytłumaczone jak jest kolejność ozdabiania domów i otwierania prezentów w poszczególnych dzielnicach.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

to ja zadam pytanie- w teatrze odkryłam D i teraz nie mogę nic odkryc bo wszędzie jest klodka, a zaznaczam ze wszystkie produkty mam na stanie- co mam z tym fantem zrobić

4. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Czy próbujesz ozdabiać budynki i otwierać prezenty zgodnie z poradnikiem, zobacz kolejność postępowania

teatr.png

5. branicka501950

własnie nie , bo zrobiłam D i dalej już nie mogę przejść-zaznaczam ze nie przeczytałam poradnika tylko robiłam spontanicznie

6. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

I nic Ci się nie podświetla tak jak to jest w poradniku?

7. branicka501950

właśnie nie- wszędzie kłodki,tylko literka D odkryta

8. alessia012

alessia012 Forumowy żółtodziób

Mam ten sam problem ze nie moge oddac towaru

9. branicka501950

poklikałam , wylaczylam kompa i zadzialalo -

10. alessia012

alessia012 Forumowy żółtodziób

OK.juz dziala

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

branicka501950, alessia012 to super, że Wam już działa.

A czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie/problem?

12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Podłączam się pod temat... mam ten sam problem w teatrze. Kliknęłam na to nieszczęsne D i dalej ani rusz.... odświeżanie nie pomaga... zamknęłam kompa tak jak poprzedniczki, ale u mnie to nie zadziałało. Co mam zrobić? Pierwszy raz mam taki problem....
    Oczywiście towar wymagany mam....

13. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Przed chwilą miałam podobny problem ale ponieważ domki nie poddawały się to spróbowałam prezenty pootwierać
    teatr.png

Po otworzeniu prezentów leżących między budynkami D i E spokojnie udekorowałam jak widać budynek E. Spróbuj, może w ten sposób się uda.

A teraz czekamy na odpowiedź autorki wątku czy ma jeszcze jakieś pytanie.

14. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Dzięki za dobrą radę:)Rzeczywiście dopiero po otwarciu prezentów udało mi się zrobić wszystko do końca, z tym, ze najpierw otwarłam dwa prezenty z prawej strony, a dopiero później te dwa wskazane przez Ciebie. Chyba jest jakiś błąd na tej planszy, bo więcej osób ma ten problem....

15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Nie wiem, czy to pytanie do mnie, ja tylko się podłaczyłam pod temat.
    Dziękuję MOD_Scarlett za dobrą podpowiedź, event przeszedł u mnie do historii.

17. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Autorką wątku jest goskablachnio i czekamy na odpowiedź czy ma jeszcze jakieś pytanie.

18. goskablachnio

goskablachnio Czeladnik forum

Dziękuje nie mam pytań. Pozdrawiam:)

19. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

W takim razie wątek zamykam. Również pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.