Urodziny Trosil.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika otomana, 16 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. otomana

otomana Czeladnik forum

Witam. Mam już wszystkie nagrody Urodziny Trosil , do rzędu chmur by wstawić . Lecz jeśli chcę wstawić przekierowuje mnie cały czas na stronę do zrobienia zadania. Po czasie wszystko zginie i znowu nie będę mógł korzystać z rzędu chmur tak jak było ostatnio. Co mam zrobić , bym mógł zdobyte nagrody zainstalować w rzędzie chmury Urodziny Trosil ???? Proszę o pomoc.-.-

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Skoro przenosi Cię do zadań w Spółdzielni to znaczy, że rząd chmur nie został jeszcze zdobyty. Sprawdź proszę dokładnie zadanie 4 złoto w obecnej misji.

Czy to rozwiązało Twój problem?

3. SMOD_Atena

krasnoludek10 Twój post usunęłam, nie napisałeś niczego co byłoby pomocne w rozwiązaniu problemu.

otomana czy nadal masz problem z rzędem chmur z misji Urodziny Trasi? sprawdziłeś zadania?

4. halina415

halina415 Moguł forum

również mam problem brakuje mi itemu "zbilansowana dieta " jestem pewna że zrobiłam całość w tej chwili wyświetla się tylko Urodziny Trosil III w wykonanych zadaniach nie jestem w stanie sprawdzić nr I ale na pewno zrobiłam

5. SMOD_Atena

halina415 sama już nie sprawdzisz czy zrobiłaś 4 zadanie złote i diamentowe z pierwszej misji Urodziny Trasi (w nich były do zdobycia 2 takie itemy), ale PT ma taką możliwość. Tak więc zapraszam w celu sprawdzenia do PT: Pomoc Techniczna.
    Warto jednak przed wysłaniem zgłoszenia przejrzeć łąki, na których wystawiasz itemy bo być może je gdzieś po zdobyciu wystawiłaś. Dla ułatwienia poszukiwań:
    Zbilansowana dieta
    33 PD/TPD x Poziom Farmy/Wyspy co 18 godz. 1 małe pole

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.