urodzinowy tort

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jasko54, 31 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasko54

jasko54 Stały bywalec

chcialam zapytac co to jest za prezent urodzinowy tort wyskoczyla mi taka tablica przy wlaczeniu gry gdzie mam szukac tego urodzinowego tortu czy mi ktos moze pomoc bo nie mogie sie polapac o co chodzi dziekuje

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

urodzinowy tort to prezent od farmeramy dla graczy,ktorzy maja konta od poczatku gry do 2015,znajdziesz ten tort w newsach po lewej stronie w zakladce akcje specjalne,tam masz obecny event i na nastepnej stronie jest wlasnie prezent tort urodzinowy

3. jasko54

jasko54 Stały bywalec

w dalszym ciagu nie mogie znalezc tego tortu a jeszcze chcialam sie zapytac jekie ma znaczenie w tej grze ten tort czy to tylko symbolicznie

4. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

to jest prezent, który daje punkty doświadczenia ( jak go postawisz )

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

jesli grasz od 2016 to tego itemu nie masz :(,item daje PD lub TPD w zaleznosci gdzie postawisz.Najlepiej napisac do PT tam uzyskasz odpowiedz

6. jasko54

jasko54 Stały bywalec

dziekuje bardz za odpowiedzi i pomoc juz jestem oswiecona tort mam znalazl sie jak sie przelogowalam pozdrawiam mozna zamknac temat

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

jasko54, ta tablica jak ją nazywasz to jest właśnie okno Newsy a w nim zakładka " Akcje specjalne ", w niej znajdziesz informację o prezencie lojalnościowym w postaci itemu z rokiem, w którym zarejestrowane zostało Twoje konto w grze. Po kliknięciu na przycisk " Ruszamy" otrzymasz item.
    Zapoznaj się proszę z Oficjalnym ogłoszeniem : >>>6 Urodziny - Prezent Lojalnościowy<<<.

A skoro już wszystko jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.