urodzinowy komiks

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorota1979-25, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorota1979-25

dorota1979-25 Młodszy ekspert

Co to za zadanie ?? Jest na pasku i 51 godz wyswietla a go nie ma. Proszę o szybka odp:):):):)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To zadanie na czas,które zapewne włączyłaś w spółdzielni i na wykonanie zadań masz 72 godziny.Oddaje się tam różne owoce,zwierzęta,rośliny i dostaje w zamian różne nagrody.
    Wraz z uruchomieniem komiksu,w zegarze eventowym pojawia się ikonka odliczająca czas.Po kliknięciu w nią powinno przekierować Cię do zadań.

3. paulina1721

paulina1721 Młodszy ekspert

Jest to komiks który uruchomiłaś zapewne w spółdzielni

4. dorota1979-25

dorota1979-25 Młodszy ekspert

Jezu dzięki za tak szybką odp:):):) Zapomniałam że wlączylam bo bylam na targu bo mi brakło i skupiłam się na eventówce (małpy) i nie doszłam do komiksu :p:p:p Można zamykać:):)Pozdrawiam i bardzo dziekuje:):):)Acha Mod napisał ze po kliknieciu na zegar automatycznie przekierowuje na zadanie i to jest nie prawda włącza się news:):):)

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2015
    SMOD_Atena lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

paulina1721,dziękuję za pomoc.

Bardzo proszę,również pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.