Opinie Urodzinowe przyjęcie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I u nas może wiedzieli wcześniej ;)

nie wiem czy mają w obowiązku powiadamiać graczy o zaglądaniu na pocztę
    bo a nóż coś tam jest do zgarnięcia
    hm

olgs3, hlnrys oraz gosiagosia60 lubią to.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mnie niezmiennie dziwi dobre samopoczucie i buta naszej ekipy, które możemy obserwować na forum w obliczu bałaganu jaki wprowadzają do gry.

3. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Po pierwsze, jak wielokrotnie pisaliśmy, my też mamy swoje życie, prace i nikt nie siedzi 24/7 czekając czy jakieś info akurat przyjdzie. Nie byliśmy wcześniej informowani, że taka akcja będzie prowadzona.
    Przygotowanie ogłoszenia z dodatkowymi informacjami jak w tym przypadku, o itemie, to nie jest takie hop siup. Takie rzeczy trzeba przygotować i sprawdzić, więc ogłoszenie poszło najszybciej jak było to fizycznie możliwe.

Niezmiennie przy tym zapraszamy do ekipy, jak ktoś chce pomóc :)

A co do newslettera, ok 16-tej rozpoczęło się rozsyłanie newsletterów. Tyle, że wysłanie go na ponad 50 milionów kont może potrwać nawet kilka godzin. Dlatego w ogłoszeniu został celowo użyty taki, a nie inny czasownik.

Bacowa, jak napisałam wyżej, zapraszamy do ekipy, wtedy jak zobaczysz jak to wygląda będziesz mogła się wypowiadać o cudzym samopoczuciu i bucie. Bo pisanie takich rzeczy bez tej wiedzy jest delikatnie rzecz ujmując niesprawiedliwe.

***kacper*** i ryzio lubią to.
  4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wiesz, informacje o kodach powinni przekazywać, o indywidualnych wysyłanych hurtowo do graczy także.

Nie wiem jak wygląda podział pracy w polskiej ekipie, ale tłumaczenie się swoim życiem jest trochę nie na miejscu.
    Czegoś członkowie ekipy się podejmują i terminy powinny być dotrzymane.
    Czyli zawsze ktoś powinien być dyżurnym czuwającym.

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2020
  5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Zawiniło BP
    Raczej widoczne info w grze w newsach dla wszystkich
    tym bardziej że to prezent z specjalnym kodem

co innego gdy kod jest jeden i ważny dla wszystkich
    wtedy taka informacja z podanym kodem na forum
    jest ok :)

zira2255 i olgs3 lubią to.
  6. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

No to zapraszam, często jesteś na forum, więc niewątpliwie pomożesz nam w tym czuwaniu.

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Rock - ja się na tym nie znam i dlatego nie wybieram się do ekipy forum. Znam się na czymś innym.
    Moje zdanie wyraziłam na podstawie tego co czytam. Odnoszę wrażenie, że jednak zbyt lekko, żeby nie nazwać niepoważnie traktujecie graczy i nasze portfele. I nie mam na myśli tylko tego ostatniego ogłoszenia.
    I proszę nie odsyłaj mnie ze skargą do PT, bo tam tylko raz napisałam i więcej nie zamierzam.

8. Pryku

Pryku Baron forum

Ja tez chetny w zasadzie moge pomoc, tryb pracy mnie sie zmienil i czesciej przy kompie jestem... Fakt troche czasami niegrzecznie sie wypowiadam ale to do zmiany nie ma problemu.... doswiadczenie... Modek w gierde i na forum drugi swiat cos takiego ;p dawne czasy ale nawyki pozostaja.

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dziękuję za zaproszenie, ale jednak nie.

gosiagosia60 i olgs3 lubią to.
  10. Pryku

Pryku Baron forum

Modkowie skasujcie wszystko z tamtego watku do mojego postu teraz juz jestem pewny ze od niego wszystko jest spisane, a i widac ze coraz wiecej sie powtarza.

11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Też nic nie dostałam :(

12. Kloni17

Kloni17 Książę forum

no to ja również nie mam kodu :sleepy::cry:

13. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Nie rozumiem, o co to bicie piany.
    Jakiś bzdetny item, kupka nawozów, a plujecie się o za późne OO, jakby co najmniej 100 fl wam koło nosa przeszło...
    Nie mam włączonych newsletterów, nic do mnie nie przyszło i ok.
    Trochę więcej luzu moi mili.

14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

15. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A bo ja wiem czy wszystko...?

Odpowiedź D jest mało precyzyjna, zwłaszcza, że odpowiedzi mogą być losowo układane.
    W moim przypadku akurat odpowiedź D się zgadza. Pisałam wcześniej niż drugi gracz

16. elcia1951

elcia1951 Naśladowca mistrzów

Jaki tytuł osiąga farma na poziomie 80? Figowy Pan ? Wicewarzywo? Koniuszy ? Kowboj ? I nie jest to Figowy Pan

Oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 stycznia 2020
  17. -senait-

-senait- Hrabia forum

witam :)kod wyszukany musiałam przywołać całą historię farmy ale jest i ta kupka nawozu się przyda zwłaszcza zośka:)

18. Pryku

Pryku Baron forum

Aniu po moim poscie na 4 stronie. Jesli Modkowie stwierdza ze cos jest nie tak niech poprawia, ale wszystko w... jednym ( juz mialem co innego pisac ale znow Marion by sie na mnie wkurzala ) :D

19. -senait-

-senait- Hrabia forum

elcia1951 i co w związku z tymi cytatami? mnie na razie ten event sprawia frajdę :)

20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Z pytaniami z obecnego eventu zapraszam do wątku: Urodzinowe przyjęcie - pytania nt gry.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.