Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Poczytałem wasze posty ;) dziwny i zakręcony ten ewent...ale cóż ta gra staje się coraz dziwniejsza i nie przewidywalna/żetony przechodzą z ewentu na ewent,przedłużony czas ewentu na prośbę graczy;) itp .Zacznę ewent,jak wszystkie inne a co z tego wyjdzie to się okażexD .Powodzenia , więcej optymizmu i wiary ;) przecież to tylko gra...a nie prawdziwe życie...więc kasy z zasady nie wydam ,choćby ulepszenia dawały i drzewa florenowe;) a pnącze ole 2 i ulepszenia w ramach prezentu pozostawię w koszyczku nie tkniętexD

Ostatnie edytowanie: 22 stycznia 2025 o 20:36
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Na stronie jest takie info:

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No cóż. Już dawno przestałam zwracać uwagę na wpisy"hamaczek" "nie robię " Zwykle to tak jakoś się składa,że potem jest "zrobiłam/łem dla (tu wpisać nagrodę)" Ja robię . Może (w przeciwieństwie do obecnego) uda się do pnącza. Tak,tak od jakiegoś czasu na pd też poluję. I zwierzaków przy okazji sobie podhoduję. I produktów w warsztacikach

4. Montwa

Montwa Stary wyjadacz

Dzięki, Rychu. :)
    To potwierdza, że chodzi o nicki a nie o graczy. :oops: Czyli lipa.

Ale nadzieja w tej wypowiedzi:
    Może jednak robiących będzie 50 tysięcy a nie 25 tysięcy. :);)

.

5. pbkl

pbkl Ambasador forum

Sporo jest zmieniajacych zdanie: poniewaz nagle maja czas, czasem dlatego, ze dostali na kole spore bonusy i evencik mozna "trzasnac" w 1 dzien - zal odpuscic :) Tym razem jednak trzeba ZAPLACIC realna kase aby cos z tego bylo i miec NADZIEJE, ze globalny wyjdzie ok ;)

Ja wiem, ze nie bede robila i wiele osob tez nie zrobi.
    Dla mnie item 4x4 to jak wielki smietnik, w zamian moge postawic 2 porzadne itemy.

Do tego aby cokolwiek zakonczyc, cos wiecej porobic, trzeba realnej kasy.
    Koszyk obowiazkowo aby miec max rozbudowane itemy i pnacze.
    Na reset minigierki FL. Jeden je ma z gry a inny kupil na realna kase.
    Ma wiec po raz trzeci placic z kieszeni w tym evencie.

3xkasa i ode mnie 3x nie dla uczestnictwa w tym.

Ostatnie edytowanie: 22 stycznia 2025 o 20:20
  6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Itemy 2x2 można, a nawet trzeba wpakować do muzeów (jak się ma w nich miejsce oczywiście).
    Przez chwilę zwątpiłam, jak zobaczyłam te 4x4 ;) aż musiałam sprawdzić.

7. Sookie

Noi co ,że się nie zrobi do końca? A zrobię ile zrobię.Jak będę miała taką fantazję to i koszyczek kupię. albo nie kupię. Jeśli uda się zdobyć pnącze- to fajnie. Jak nie- płakać nie będę. We wlaśnie kończącym się evencie nie zdobyłam (fakt,że jak dla mnie było beznadziejne)

krasnoludek10 lubi to.
  8. pbkl

pbkl Ambasador forum

Oczywiscie, ze kazdy robi jak chce.
    Skoro masz ochote podlubac czy ukonczyc, cos kupic to twoja sprawa i nikomu nic do tego :)
    Ja nie bede robila i tez nikomu nic do tego :)

Mozna, ale te kolejne muzea tez trzeba kupic za FL, wiec kolejny wydatek?
    Jak je kupisz to musisz rozbudowac, wiec wydatek ze stodoly.
    Stad dla mnie takie itemy nie sa nic warte i potrzebuja kolejnych inwestycji.

9. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Dobrze,że dzień już się kończy,emocje do jutra opadną.W większości każdy już podjął decyzję dot.uczestnictwa w evencie z różnych powodów.Dla jednych przeszkodą są realne pieniądze i to jest poważny argument,dla innych ubytki w stodole a jeszcze inni liczyli na event lekki,łatwy i przyjemny.Jutro będzie wiadomo kto zmienił zdanie .Każdy indywidualnie decyduje o tym co dla Jego Farmy będzie najlepsze i co będzie nagrodą za trud włożony w event.Zdarzało mi się zmienić zdanie ale w tym evencie pozostaję przy swoim pass.

krasnoludek10 lubi to.
  10. gosia198729

gosia198729 Czeladnik forum

Jednak zwracasz uwagę na te wpisy bo tylko tego dotyczy Twój komentarz. Ja nie robię wszystkich eventów, ten właśnie jest z tych, które odpuszczam. Dla Ciebie ostatni event był beznadziejny, dla mnie był super.

11. Sookie

Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Nie event był dla mnie beznadziejny tylko pnącze. I kolejne -napisałam,że już dawno przestałam zwracać uwagę a nie ,że nigdy nie zwracałam.
    Miłej nocy

12. gosia198729

gosia198729 Czeladnik forum

dziecinada, odsyłac do czytania ze zrozumieniem gdzie nie wspominam, że NIGDY nie zwracałaś:D:D:D:D:D