Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

A no tak jakoś niespiesznie je zbierałem :);).
    BP zrobiło średnio udaną imprezę, więc i ja z prezentami się nie spieszyłem xD (choć przyznam reszta zadań poza warsztacikami była na stówę już dawno).
    A teraz się w ogóle zastanawiam, czy oddawać te marakasy, w końcu warsztaty osiągnęły 100%, to już nic to nie zmieni :p8)?

2. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

no to 3 stówy są....

jeszcze hodowla

3. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

To jak będzie 4 x 100 to trzeba będzie jeszcze coś oddawać?

4. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

3x100% myślę że teraz Nas potrzymają w niepewności do końca eventu licząc na wpłaty powtórek mini gier ;)

5. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Też tak myślę że nas przetrzymają do 21:59 oby nie.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3 x 100% to już super, ale chyba trzeba jeszcze tę hodowlę trochę podciągnąć bo tak głupio wygląda, idę powalczyć z tymi minigrami :p

7. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

I tylko tyle mogą Nam zrobić.Event się nie udał.My straciliśmy czas a Oni pieniądze.Następnym razem przemyślą dobrze strategię,do tej pory robili co chcieli a gracze mogli tylko zgrzytać zębami.

8. SMOD_Atena

Ale nawet jak się nie uda tej czwartej setki zdobyć to i tak już mamy to:

T_zadania.png :inlove:

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

no ale jak to event się nie udał

machnąć 4 setki to nie przelewki ;):pxDxD

10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ale nie mamy pnącza:cry: Ja chcę pnącze:cry::cry::cry:

11. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

obstawiam że korki wystrzelą tak najpóźniej do 14H00....

_________

12. jajki

jajki Okazjonalny autor

Obecne urodziny Farmeramy to klapa. Pasek globalnego postępu nie jest wiarygodny jak wiele rzeczy w obecnej formie gry. Nie jesteśmy w stanie nic sprawdzić, bo nie wierzę ,że część hodowlana przy 120 tys aktywnych graczy , nie została by zakończona w czasie pierwszego BB lub tym bardziej za 1SP, gdzie wystarczyło by tylko 60 tys farmerów na zrobienie 100%. Mam zrobioną całość bez resetów , Przez te manipulacje przy grze ze strony BP, przestały działać jakieś skracacze itemowe z pnącza, bo coraz częściej muszę opóźniać zbiór ozdobnych , bo to czy tamto się nie zrobiło. Wcześniej nie było tego problemu. Kiepskie urodziny.:sleepy::(-.-

13. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Co to dla Nas,jak tylko zechcemy:D:p

Nie mogę się doczekać końca tego eventu jak żadnego innego.

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2025
  14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No ładnie, ładnie, 3 setki nasze.:music: Do szczęścia brakuje malutkich 2 procentów, czyli tylko czy aż 30 000 000 punktów.
    Damy radę?

15. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Dokładnie! Podzielam Twoje zdanie na temat tego eventu. Będą nas trzymać do ostatniej minuty, żebyśmy tylko jak najwięcej wydali ciężko uzbieranych florenów.

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jeśli oprócz graczy robiących całość, dodać takich jak ja, robiących tylko część hodowlaną pod pnącze i pikolo, to wręcz niemożliwym jest, aby ta część miała najgorszy wynik procentowy.
    Tak, czy inaczej będzie 4 x 100%.
    To było wiadome od momentu manipulacji przy paskach, gdy przy okazji posypały się te sąsiedzkie (termometry).
    Więcej komentować nie ma co.
    Bo i co to da, jeśli po BP to spływa jak woda po kaczce.
    Chyba że grozi spadek słupków przychodu.
    Wtedy 'wsłuchują się w głosy graczy'.

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No wiesz, BP czasem lubi sobie strzelić w kolano, oby nie tym razem.:oops:

18. dariodiablo

dariodiablo Wyjątkowy talent

100/100/100/99

19. SMOD_Atena

Myślę, że będzie pnącze, już tylko 1% [​IMG]

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no to został do zdobycia 1% Globala dla wszystkich nie tylko dla nas Polaków ale dla wszystkich Farmerów,którzy grają :p
    Wiecie co ten hodowlany powinien być dawno na zielono,chyba,że BP przytrzymało ten pasek :p :p ale co ja tam wiem.
    Ja i tak całości nie robiłam bo olałam warsztaty :p :p ale piccolo się przyda ...może znowu wpadnie florenowiec 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.