Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

do końca brakuje mi sombrero 117szt.
    same marakasy mi wypadają i choćbym nie wiem co robiła to nic nie zmieni
    chciałam dorzucić do zadania,ale mi się nie uda

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To zmień warsztaty na zagrody i wypadną sombrera.:)

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Pracujemy to chcemy, życia nie stracimy, ale jakiś niesmak zostanie. Ten co nie robi nic to mu nie zależy....

Ps. zrobiłam wszystko i czekam :D:D:D

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2025 o 13:00
  4. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Sombrero wypadają z zagród...szybko zmieniaj warsztaty na zagrody;)

Oddzieliłam cytat i Twoją wypowiedź,
    SMOD_Atena

Dzięki za czujność i pomoc:)

Posty połączyłam ponieważ dodawanie swoich postów jeden pod drugim jest zabronione,
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 lutego 2025 o 13:57
  5. dolibuczek

dolibuczek Forumowy żółtodziób

ja też czekam od3 dni i się dobrze bawię

6. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

poświęciłam 60 florenów irozegrałam 30 gierek w 4 ani drgnęlo.Po chwili wskoczyło na 93 hura

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ugrałaś 15 000 (30x500), a 1% z 1 500 000 000 to 15 000 000, czyli sporo osób musiało pomóc przeskoczyć ten 1%.:pxD

8. Montwa

Montwa Analityk forum

Strasznie nudne te urodziny. :sleepy:
    Tak się to wszystko ciągnie... :sleepy:

No i z tych nudów to aż zrobiłem sobie opryski, bo już nie mogłem tak bezczynnie siedzieć...

I co teraz?
    Na jedną pętlę resetu gierek potrzeba 60 żetonów. Załóżmy, że trochę żetonów poszłoby na dodatkowe 10 ruchów.
    Niech więc na jedną pętlę potrzeba 100 żetonów.
    No to mam na 420 okrążeń. :D

Tylko skąd wziąć na to 25.200 florenów? o_O

Niech mi BP da 25.200 florenów, to chętnie uratuję im te urodziny, bo jak na razie to raczej jak stypa wyglądają. ;)

Ech, żeby chociaż te sombrero można było jakoś wpłacić... :oops:

Powiem Wam szczerze, że na takich urodzinach to ja jeszcze nigdy nie byłem. xDxDxD

.

9. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Od jutra kolorujemy ośmiornicexD więc szansa dla tych co jeszcze nie wpłacili hodowlanej wpłaty do globala;)

10. Yabolek

Yabolek Książę forum

Nie od jutra.
    Wiemy że będą się kolorować i mamy się przygotować.

Chyba ze znów im się wymsknie.

11. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Ok masz rację ...źle zrozumiałem ogłoszenie o starcie przygotowań;) a nie ewentu

12. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Moim skromnym zdaniem, to te paski postępu w globalu nijak nie odzwierciedlają faktycznych działań i postępów graczy. Może na początku, do czasu majstrowania, gdzie przypadkiem termometry siadły. Wtedy to jeszcze jako tako miało jakiś sens. Jednak od czasu, gdy pomajstrowali przy evencie, bo odkryli, że ten niewypał to już wyjątkowo źle wszedł i nic z tego nie będzie, to widać, że to automat schematycznie dodaje procentowy stały przyrost postępu i to we wszystkich zadaniach jednocześnie. Gdyby to były realne postępy graczy to różnice w poszczególnych zadaniach byłyby znacznie większe, to raz. A dwa, skoki przyrostu procentów byłyby bardziej zróżnicowane w czasie.
    W sumie nie wiem nawet czy to pozytywne czy negatywne zagranie. Zależy jak to interpretować. Ot po prostu taka moja luźna obserwacja

To czy skrypty czy inne narzędzia użyte do tego eventu pokolorują paski w całości czy jednak zrobią psikusa na sam koniec i staną 99% to już pytanie do twórców jak to sobie zaplanowali. Raczej dokolorują do całości, ewentualnie tuż przed lekko wyhamują, żeby pobudzić graczy do wydania florków na resety

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

według kalendarza hodowlany od 19 lutego
    pewnie wtedy ;)

14. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Już wiedzą,że event robi się sam, ponieważ uczestnicy wyszli z imprezy.Na pewno nie wrócą aby wydawać floreny.Niby po co?

15. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Rośliny i drzewa jest 99%;) Zagrody 98%;) Warsztaty 95%;)Hodowla 94%xD

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Urodziny się kończą, a my ciągle czekamy na pierwszą setkę.;)xD

17. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

przez cały dzień tylko na 99% skoczyło a myślałam że dzisiaj będzie pierwsza 100%;)

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

może to impreza bezalkoholowa xDxDxD

19. dariodiablo

dariodiablo Mistrz forum

99/98/96/95

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  20. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Baron forum

U mnie pierwszy dział (rośliny i drzewa) już 100%:p Zaczyna się odliczanie