Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

rośliny przyspieszyć nawozem i bonusami 100 , 200 lub więcej, reszta jak pisałam mrówki i inne bez ulepszeń 10 -12 godzin wzrostu bez ulepszeń a warsztaty to walizki, swetry lub inne o takim samym czasie wzrostu czyli 9 godz, z wodą i nawozem

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  2. gangrion

gangrion Zaawansowany

Za pół godziny event będzie u mnie ukończony w całości.

Po ośmiu dniach średnia na wszystkich 4 polach po 8 % na dzień. Jeżeli tak dalej pójdzie to te brakujące 35 % może psim swędem wejdzie :)

3. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

warsztaty przyspiesza piernik5% i wiązanka zielone świątki 10% :) razem to 15% szybsza produkcja a jak się doda jeszcze sp to zbiór warsztatów co parę godzin ;)

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ja swój plan zrobiłem.
    A nawet więcej (kwiaty z klonowania).
    Miałem czekać do końca, ale jak już raz BP paski podgoniło, to i na koniec też to zrobi.
    Nie może sobie pozwolić na wizerunkową klapę.

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Ja też zrobiłam 2 zadania czyli pierwsze i ostatnie i czekam co będzie dalej. Gdyby 60 fl kosztowały 4 resety, to bym zrobiła. Ale za 1 sztukę to lichwa.

6. dana7317

dana7317 Wyjątkowy talent

Jak tak na to wszystko patrzę to już mi się nie chce chcieć:sleepy:
    Kloniłam dziś na drugiej Faremce żeby skończyć z tymi kwiatami i jako że wpadło trochę żetonów kończyłam gierki w warsztatach.
    Jednak to co się wyprawiało doprowadziło mnie do totalnej rezygnacji.
    Praktycznie nie dało się zbierać nawet 3 bo w ogóle nie leciało i co drugą gierkę musiałam dokupywać te dodatkowe ruchy bo brakowało 1 chyba żarówki w regularnej rozgrywce.
    Jednej>:(
    No idzie się wściec.
    Przez 120 gierek na głównej nie miałam takich cyrków poszło kilka dodatkowych żetonów ale nie tak.-.-
    Dokończę jeszcze gierki w Zagrodach choć tu też nie lepiej idzie.
    Mam zrobione 2 zadania całe: z Hodowli i Roślin.
    W Zagrodach i Warsztatach niestety nie uzbieram tyle wypadalców na komplety bo bidna faremka niedoinwestowana paszy brak ,,siana'' brak a i chęci już też.
    Na Głównej zrobiłam wszystko i nie wiem czy warto było...
    Myślałam że po tej obniżce to Hodowla wystrzeli a tu takie Prrrr Prrr Prrr jak stary traktor na oleju z frytkownicyxD
    Wielki Brat ma niezły ubaw z tych urodzin - bo mam wrażenie że te ,,paski'' żyją swoim życiem...
    Paranojmal Activitieventi-.-
    (upomniano mnie więc śpiesze z tłumaczeniem swojego rozumowania... 8):pskrzyżowałam paranoje z paranormalną aktywnością jako nawiązanie do filmu ,,Paranolmal Activity''i naszego ewentu -Ewent Paranoicznej Aktywności Paranormalnej w związku z wrażeniem życia pasków postępu swoim życiem )xD:cry:

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2025
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No i tu moim zdaniem BP przegięło. Gry powinny być tak skonstruowane, aby można je było zakończyć za pierwszym razem. Tak, absolutnie wszystkie.

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wcale się nie dziwię:

xD:cry:xD

9. dana7317

dana7317 Wyjątkowy talent

o_Oo_Oo_O
    i wszystko jasnexD

krasnoludek10, hlnrys oraz hapsak89 lubią to.
  10. rafal451

rafal451 Czeladnik forum

Nie ma się co spinać. BP i tak to podciągnie do 90% a później szybkie wyprzedaże 8)

11. 22-Piotr

22-Piotr Forumowy żółtodziób

Skończyłem wszystkie zadania - nie mogę postawić itemów - czy też po całym evencie ???

4566545 i krasnoludek10 lubią to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dana7317 proszę zamieścić tłumaczenie do obcojęzycznego zwrotu.

22-Piotr itemy otrzymamy po zakończeniu eventu.

hiacynta, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  13. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzień dobry
    Ja dzisiaj nic na farmie nie mogłam zrobić- 40minut trwało zanim
    oporządziłam zwierzęta i to kombajnem. W magazynie/młynie/ wyświetla
    się że mam paszę dla danego zwierzaka a jak chciałam nakarmić w Menażerii
    to pokazuje brak paszy - normalnie wściec się idzie- ile razy można
    wymieniać zwierzęta w menażerii żeby w końcu zadziałało.
    A miałam eventu nie robić i miałabym spokój, po prostu raz dziennie bym weszła
    na farmę posiać cokolwiek i tyle, no cóż "dla towarzystwa cygan dał się powiesić"
    a ja robić tego gniota.Dziadowski ten event jest jak mało który.

14. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

siemka. przecież robienie eventów nie jest obowiązkowe. możesz hamaczek. a żetony lecą cały czas a ty chciałbyś komplet po 1 zbiorze.o_O nie narzekaj rób swoje i tyle. więcej optymizmu to tylko gra. a w temacie czekam na ,,ostateczne" wyniki i oby farmery mieli rację.

15. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Wczoraj trochę poklonowałem a to wynik

Szaleństwo :)

16. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Z klonowania to raczej zwierzaki sie pojawiają a to to tak przy okazji :)

17. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

dlatego ja nie robie,odpoczywam i czasem wejde na forum i poczytam co tu sie wyprawia ha ha ha ha

18. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Okazjonalny autor

Melduje posłusznie wszystkie zadania ukończone - zaznaczam to mój wybór po 11 latach gry;)
    Smutno się robi gdy tak wiele narzekań, żali. W moim odczuciu to tylko gra/zabawa i to całkowicie dobrowolna
    Rozumiem każdy ma prawo do swojego zdania i to zdanie szanuję:inlove: ale czytając forum odnoszę wrażenie że wiele osób zapomniało że to tylko zabawa
    Powodzenia tym:inlove: co jeszcze walczą:D

19. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

machnęłam wszystkie gierki, zresetowałam te z Piccolo i czekam...

20. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

pobawiłabym się jeszcze w mini grę,ale za drogo.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.