Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Po tych URODZINACH ,nie mam ochoty dalej grać.Żałuję że zaczynałam robić ten event.

2. Sahar79

Sahar79 Okazjonalny autor

Melduję wykonanie wszystkich 120 nudnych minigierek, obu zadań hodowlanych i obu warsztatowych. Do zrobienia całości brakuje 90 sombrero i 3500 rośliny. Jestem tak wykończona robotą, zmienianiem pól na warsztaty i odwrotnie, przestawianiem zagród i mieleniem paszy - że już mam :wuerg:na wynik globalny.
    Taki żarcik oczywiście ;)

3. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Jeżeli tak jest,że pasek postępu zależy od mini gier to to jest ze strony BP nie powiem co bo dostanę bana.Założyli,że wpłaty nie są istotne tylko gierki.W dodatku nie można obliczyć czy wynik zrobią te 30 czy też trzeba wykupić dodatkowe po 60Fl.To jest jakiś absurd na co liczyli,że rzucimy się tłumnie i wydamy Fl ?Wszyscy piszą,że pnącze 30 minutowe i te podstawy itemów będą nic nie warte bez nakładek.Czyli nakładki są za florki.Może wszyscy się mylą? a BP nie ma złych intencji i nie chce Nas ograbić z towarów ze stodoły i z Florenów? Bardzo chcę nie mieć racji.

4. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

No i wywaliło mi 4 sąsiadów....masakra:cry::cry::cry: pilnujcie się bo coś się dzieje;) Sąsiedzi wracajcie miejsca czekają ..... nawet nie wiem kogo wycieło;)

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2025
  5. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Jeśli ktoś utracił sąsiadów to niestety system tego nie cofnie i trzeba zapraszać od nowa.

6. joycy74

joycy74 Nadzorca forum

te urodziny już odbijają się czkawką, u mnie zniknęli wszyscy sąsiedzi:cry::cry::cry:

7. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

Wszystko wpłacone, gierki zrobione dawno - spełniłam obywatelski obowiązek;). Pomimo posiadania niemal 4000 żetonów do gierek, nie zamierzam kupować kolejnych serii, za drogo i w imię czego?
    Dobrej nocy.

8. juka769

juka769 Okazjonalny autor

też mam wątpliwości. .dlaczego mam dać 60 florenów ,żeby zagrać kolejne mini gry ?

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie wprowadzaj zamętu ;)
    tu też o moda tego samego :p
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-event-csevegő.25915/page-4#post-1431387

wszystko wpływa na wynik
    zadania indywidualne 8 x 5000 = 40 000punktów i mini gry 120 x500 =60 000 punktów / gracz

*********[​IMG]*********

Global był jest i będzie :p

Największym minusem eventu jest brak możliwości zdobycia w ramach eventu kompletu ulepszeń na itemy [​IMG]
    i to wpływa na wynik
    możliwe ze z tego względu wielu graczy zrezygnowało z eventu lub części zadań

do tego podstawowe nagrody + pnącze za udział też takie sobie
    w innych mało wymagających i łatwych eventach są o wiele wiele lepsze

nie robię właśnie z powyższego powodu nie licząc mini gier
    event należy do trudnych strategicznych i czasochłonnych
    a nagrody niepełne słabe

ale ogólnie mechanika eventu mnie się podoba :D
    coś innego pomieszanego
    dawno tak nie było ;)
    taka mechanika w dożynkach miałaby wielkie powodzenie [​IMG]
    może dadzą :pxD
    wiem wiem w nagrodach pełno tajemniczych ;)ale w dożynkach nic nie musimy kupować by event uznać za zaliczony :sleepy:

Powodzenia [​IMG] Uda się [​IMG]
    Ole Ole nie damy się

10. eurb1

eurb1 Zaawansowany

co mogłam, to zrobiłam - poziomy globalne to jakiś żart, jest x1 do 2 daleko i oby ten pierwszy poziom zaliczyli.
    Dawno minęły te czasy kiedy nagrody dostawało się za wesołe spokojne gierki a pakiety nagród były zależne od stażu w grze. Od jakiegoś czasu preferują nowych naiwniaków którzy pozytywnie reagują na obietnice i deklaracje, które tylko pozornie ładnie wyglądają.
    Dopiero co były eventy oazowe i tutaj też władowali do tego wymagając sporych wartości. Mało kto pewnie tyle paszy zgromadził, wypadajki prawie nie lecą a wykupywanie mini gierek za FL żeby reszta nagrody dostała jest totalnym nieporozumieniem

11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dobrze agniecha$, że mnie uprzedziłaś, naprawdę bardzo dobrze, bo o tak wczesnej porze nie mam siły na dyplomację (zwłaszcza przed kawą)xD

Z eventem wciąż "walczę". Zielsko już właściwie mam. Pozostaje dozbierać końcówkę z gierek (stan 20/30). Hodowla zrobiona w całości (zadania i gry). Zostają warsztaty i zagrody, ale z tym uporam się gdzieś pod koniec. Wystawiłam 2 manufaktury i 3 menażerie. Z wyliczanek wynika, że to wystarczy. Wejściówki na resztę minigier też mam. Jeśli nazbieram jakiś konkretny nadmiar, to coś tam zresetuję.

12. grania.

grania. Komisarz forum

no to hodowlany też skończony, global trochę się ruszył. Podgoniłam trochę elfy w spółdzielni 8)

13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

U mnie to nie jest tak dobrze -.-
    roślinki oddane, ale brakuje jeszcze prawie 300 sombrero i 500 marakasów :cry:
    Zagrody i warsztaty postawione, ale słabo lecą wylotki.

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzisiaj jest i Wesoły dzień obniżek i Baby boom więc super szansa, żeby po taniości zapełnić oazy i uzyskać maksimum zwierzaków i spokojnie skończyć zadanie Z hodowli, czyli część 7 i 8 ewentu. Mam nadzieję, że wszyscy wykorzystają tę niewątpliwą okazję i pod koniec dnia globalnie zdobędziemy 100 %.:)

15. gangrion

gangrion Zaawansowany

Jak o 22 nie będzie 100 % w globalu hodowlanym to cienko widzę resztę %.

16. gosia198729

gosia198729 Okazjonalny autor

mam identyczne odczucie

17. Kloni17

Kloni17 Książę forum

czy żeby dostać te piccolo to muszę zrobić 2 zadania z hodowli?

hiacynta, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  18. MaksM

MaksM Czeladnik forum

Nie będzie nawet 66%. O 100% nie ma co marzyć :(

19. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

A dlaczego taki deadline 22? Przecież jeszcze 5 dni.

20. ma-ter

ma-ter Komandor forum

do globalnego 100% to mini gry powinny być tańsze:(
    wszystko mam ukończone nawet zdecydowałam się raz zapłacić 60Fl za dodatkowe ale nie będę kupowała Fl żeby wykorzystać pozostałe żetony:(
    więc pozostaje mi czekanie czy góra wyliczyła możliwość 100% dobrze dla nas czy dobrze dla "Góry"

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.