Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Skończyłam , ale globalny to tragedia , nawet 50 % nie ma .

2. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Event ukończony, mini gier nie resetowałam, może zrobiłabym reset gdyby były w nich nagrody ale za te mizerne ilości SN, SNZ, SP, skrzynek z narzędziami i luksusowe perfumy do niczego nie potrzebne bo ich działanie to pic, nie wydam 240FL. Globalny nieco urósł, ale daleko jeszcze do 50% .
    Chmurki eventu "Urodzinowe Ole'" będą bez nakładek, może kiedyś będą dostępne za farmarki.[​IMG]

3. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ja też wszystko ukończyłam. Powtórzyłam jedynie warsztaciki dla zdobycia dodatkowych marakasów. Chyba za duże oczekiwania mają twórcy gry.

4. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Event zrobiony 6/8. Brak marakasów- oddane104 i sombrera oddane 394, bo u mnie brak paszy dla zwierząt.
    Może jeszcze coś uda mi się dorzucić do globalu, ale to już same drobiazgi. Staram się jak mogę
    ale rezultat tych starań marny.

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2025
  5. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Dorzuciłam wszystko co było wymagane ale pasek ani drgnie.Może pozwolą wrzucić niewykorzystane wypadajki to chętnie wrzucę.

6. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

i co dalej nie rozumię tego nic nie da się zrobić

7. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Teraz czekamy do końca eventu co dostaniemy ,czy tylko pnącze i podstawowe itemy + 2x Piccolo.Jeżeli wszystkie paski będą miały kolor zielony 100% wykonania/uczestnictwa wszystkich graczy to dostaniemy obiecane Nam nagrody.

8. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

A co z tym że można zdobyć dużo więcej skrzynek?

9. eweliaB07

eweliaB07 Aktywny autor

Dziwny ten event. Spodziewałam się, że pasek Rośliny i drzewa zazieleni się jako pierwszy w 100%. Drugi obstawiałam na Hodowlany , bo pewnie jest jeszcze grupa graczy czekająca na wsad za 1 SP. Z Warsztatami i Zagrodami nie wiążę specjalnych nadziei, bo tu dla niektórych może okazać się za drogo. Na chwilę obecną wszystkie paski oscylują na podobnym poziomie. Nie widać, abyśmy zdobyli choć jeden mnożnik. Nie napawa mnie to optymizmem. Mi pozostało wpłacić tylko sombrera. Reszta zrobiona.

10. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

U mnie też wszystko oddane, więc pozostaje czekać. Musimy myśleć optymistycznie bo jeszcze trochę czasu pozostało do końca....

11. Anneloes

Anneloes Koneser forum

A ja, wybaczcie, nie rozumiem tego biadolenia. Do końca eventu jeszcze ponad tydzień i jestem dziwnie pewna, że w ten czy inny sposób ;) wszystkie paski dojadą do 100%. Roślina na jednym polu pozwala nie demolować farmy i czasu na nią też jest dość. Na pozostałych można sobie podgonić co tam komu akurat potrzebne, dla mnie super, bo ciągle miałam pola zajęte przez badyla a hodowla leżała odłogiem. Gierki też bezproblemowe, wypadajek aż za dużo, właściwie to aż szkoda, że reszta się zmarnuje. Powolutku kończę, brakuje jeszcze coś koło 80 marakasów i finito - można leniuchować i spokojnie czekać na finisz :p

12. gangrion

gangrion Zaawansowany

Jeszcze 7 dni do końca eventu, wiec może globalny efekt będzie lepszy. Teraz jest w sumie 190 % - szkoda, że nie liczą w ten sposób, bo za 10 % byłoby już x 3.

13. Yabolek

Yabolek Książę forum

Piechtą, piechtą i już prawie koniec. Jeszcze tylko 4 zbiory piniatowej ewentowki.

Wpłaciłem w końcu hodowlane i tu powstaje pytanie.
    Dlaczego gracze są karani i grabieni za to ze mają wysoki poziom? Hallo BP. Nagrody takie same dla wszystkich, ale wymagania inne.

14. renia111979

renia111979 Moguł forum

event w niedzielę skończyłam, łącznie z mini gierkami, czy dojdziemy do 100% kto wie. Nie zamierzam za fl resetować gierek, tak samo jak obędę się bez pnącza i nakładek za 70 zł.
    Bez obrazy, ale to kpina z graczy, a nie urodziny 8)8) Jeszcze, żeby drugie pnacze zrobili za resety, to może bym pomyślała, bo dzięki temu szybciej by był global zrobiony, a tak :(

15. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Witam!
    Skończyłam cały ewent. Teraz pozostają mi restarty za 60 Fl. Według mnie to za drogo. Co sądzicie o przyznaniu określonej ilości restartów za staż w grze? Wtedy z okazji urodzin miałoby to jakiś sens. Na przykład dla graczy o stażu powyżej 10 lat 12 restartów, po 3 w każdej kategorii? I tak dalej... 5-10 lat 2x4, 1-5 lat 1x4.
    Pozdrawiam :)

16. Pryku

Pryku Baron forum

Nie dam zadnego flourena na takie cos... wole przeznaczyc na kombajn, bo w sumie tylko na to mi ida, a ze u gory widoczne ponad 500 to juz moja sprawa

17. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Bardzo fajny event. Choć oczywiście na początku poradnik kosmos, to już zostały do oddania zagrody.
    Nie sądziłem, że gierka mi się tak spodoba. Mimo wszystko nie będę restartował.
    Widać też, że wszystko poszło w górę od nowego roku, szkoda no, ale cóż każdy chce zarobić..
    I na koniec jestem też zachwycony wszystkimi rodzajami zagród i warsztatów, mimo ich posiadania nie używałem ich i gdy je teraz wystawiałem po raz pierwszy to widok szok :D
    Pozdrawiam :)

18. zletrafileskotku

zletrafileskotku Książę forum

Jakim cudem macie tyle wypadajek?mi na całe pole wypada max 2 sztuki, mam oddane moze po 100sztuk wszystkiego...masakra

hiacynta, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  19. daine61

daine61 Okazjonalny autor

podziwiam optymizm niektórych graczy, Dla mnie masakra, Fajne urodziny:cry:

20. Aniutek89

Aniutek89 Naśladowca mistrzów

Zrobię wszystko poza hodowlaną częścią JEŚLI nie będzie obniżek i po nim BB. Za mało SP niestety :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.