Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dana7317

dana7317 Mistrz forum

Każdy niech robi jak chce i co chce bez musu i przymusu ;)...Będzie co ma być...
    Chętni robią spoko ja robię też i choć mechanika do kitu i nie warta złamanego gwoździa to zwierza w ostatnim rzucie zagród grzecznie się hodują i za trzy godziny będę miała na mojej hacjendzie fajrant też.
    Wsiądę wtedy do mojego ,,maybaja'' i pojadę na letniskową faremkę dokończyć sianie ewentozielska i gier w zagrodach i warsztacikach.
    Dlaczego?
    Dla siebie i dla nas i tyle.
    Mam swoje przemyślenia zbieżne z moimi Farmprzedmówcami... Od dawna nie czuję już fanu z gry ( nastała u góry żądza pieniądza i to jest smutne bardzo) ewenty kopiuj wklej albo abstrakcja z traktowaniem Graczy jak nie przystało na świętowanie urodzin gdzie zamiast nagrodzić nas za to że jesteśmy TU już okrągłe 15 lat a Wy (szanowne BP istniejecie dzięki nam) mamy sobie wyszarpać te prezenty...
    Nie udało się O(le!)jej O(le!)jej widocznie nie zasługujecie -.-
    to sobie upuściłam Helobornika z Farmbalona :sleepy:
    Tylko spokój nas uratuje ...
    Będę sobie wierzyć że jak zabraknie procentów to Góra szczeli szampanami i ,,dozieleni'' paseczki ...xD:cry:

i tylko zza pleców słyszę histeryczny śmiech Miecia ... o_O

2. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

Wszystkie nagrody mają być dopisane po zakończeniu eventu, dlaczego? nie pytaj8).

W niedzielę puściłam opryskiwacze,okropne doświadczenie. Pracy ponad 5 godzin a i tak całej paszy z tropików nie zużyłam, miałam klikania po dziurki w nosie. Nadgarstek bolał, przed oczami tylko migały mi kwadraciki, usuwanie zużytych zagród... brrrrry!
    Myślałam że dziś nie będę się logować z przesytu.
    Efekty:
    wszystkie gierki zrobione ( nie dokupuję za florki , za drogo, a same gierki mało porywające)
    sombrera, kwiaty wpłacone, kaskanietów brakuje mi 80, badyla mam 2/3
    warsztaty stoją, cała pasza poszła na zagrody
    najdroższych zwierząt mam za 2mldSG
    Baha poziom 800:inlove:
    Następne opryskiwacze zaplanuję jak będę obłożnie chora i umierająca z nudów, czyli mam nadzieję nigdy.
    PS. Bardzo dziękuje Bogusiak80 za przypomnienie kodu.

3. Ewelina091989

Ewelina091989 Czeladnik forum

Porozstawiałam warsztaty, nadal tylko 42 marakasy, gdzie tu do 600:(

hiacynta, krasnoludek10 oraz Yabolek lubią to.
  4. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Oczywiście ,że tak jest . Dobranie jednego pakietu ostatecznie ok, ale są sytuacje że trzeba dobrać dwa pakiety po 10

5. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

Zapraszamy Was na mini event: Szybsze produkowanie w fabrykach.

czy w związku z tym ogłoszeniem, "wypadajki" warsztatowe będą leciały jak z 9 - godzinnych?
    jeśli tak, to komplet będzie droższy!!

czy jak wg. czasu "ustawowego"

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  6. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Komisarz forum

Coś tam robię, żeby nie było, że nie było. Może organizatorzy myśleli, że na 15-lecie zrobią taką grupową zabawę, by połączyć siły, by zjednoczyć graczy (i takie tam) - może i pomysł dobry ale coś nie stykło:p:p:p:p

7. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

Witam zapracowanych farmerów. dla mnie gra to taka odskocznia. event zrobię ok a jeśli nie to też będzie i nie rozumiem naszego wspólnego narzekania. event globalny tak jak real NIC nie chcemy zrobić razem, najlepiej poczekać aż samo wpadnie albo inni zrobią i ja dorzucę. ilości kosmicznych nie potrzeba, wg mnie łatwo i przyjemnie a nagrody ,,tradycyjnie" choć picolaki kuszą. porobiłem gierki i ostatni wrzut rośliny został. nie zamierzam robić gierek za florki i jeśli global nie wyjdzie włosów sobie nie wyrwę. pozdrawiam i optymistycznie liczę na udany THE END.

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ten ewent ustawia czas podstawowy na 9h i wg tego będą wylotki.

Pamiętajcie, że każda "pomoc' od BP ma drugie dno.

9. AladdinSane

tak myślałem....

jedyna taka okazja, żeby farma się zaróżowiła i zaczerwieniła....

15 urodziny to jeszcze nastolatka!!

10. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Ano z warsztatów nie wyciągniesz więcej niż 1 wylotka na warsztat ( także zagrody). Dlatego, magazyny super się sprawdzają w obecnym ewencie, dając 8 wylotek zamiast 1 z tej samej powierzchni.

Zaletą właśnie wprowadzonych szybkich fabryk jest możliwość zdobycia żetonów do mini gry (oby). Mi akurat to nie pasuje, bo żetonów już nie potrzebuję. Zamiast wąsów i łakoci wstawię karpie koi, akurat mam paszę dla nich za taniochę i nie muszę mielić.
    Co drugi dzień wystawiam warsztaty "potrzebne" żeby zebrać z bonusami do urobku. Natenczas brakuje mi 200 marakasów.

Z wystawianiem zagród totalnie mnie zaskoczyli, bo zwierza wszelakiego u mnie dostatek.
    Próbowałem króliki (4h26), indyki (6h09), stanęło na myszach 5h28 + 90% (Jaśki i drzewo Mądrości) do wylotek, daje 100%tową wylotkę z zagrody. Brakuje jeszcze 290 sombrero.

Czasu sporo i powinienem się wyrobić. Kusi mnie by jutro z rana odpalić dyniowe, co by na pełni księżyca trochę zyskać i szybciej z ewentowym zielem się uporać.

11. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Jak BP zrobiło się takie pomocne to może wprowadziliby poprawkę i Gracze,którzy mają nadmiar wypadajek mogliby wrzucać do globala.Pasek zieleniałby szybciej?

12. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Jako drugie dno, widzę zwiększenie motywacji do użycia SP, 2h45 + pierniki + wiązanka.

13. twardy81

twardy81 Mieszkaniec forum

szkoda, że nadmiarowych wylotek nie można wpłacać na poczet wzrostu globalnego

14. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Jakiego kodu ?

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  15. AladdinSane

HAPPY15BDAYFA

16. Ania

Ania Ekspert forum

Witam wieczorowo
    Marakasy zrobione rano a sombrero jeszcze nie hmm i jeszcze wypadło razem 666o_O

17. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

Sorki, ale jak czytam że Wam tak super lecą wypadajaki z zagród i hodowli to mam wrażenie że u mnie to jakiś nieśmieszny żart. Wystawione zagrody na prawie całe 2 pola i jakbym policzył to może z 10 max 12 z każdego rodzaju ze zbioru z 2 pól. Na każdym polu po 5-7 JC. Zagrody po min 7-8h. Warsztaty jeszcze dłuższe. I to ma być robienie eventu na luzie. Hahaha dobre żarty. Może trochę sprawniej pójdzie przez te 2 dni przy szybszej produkcji z warszt. Ogólnie podsumowanie eventu. Skok na hajs w postaci zakupu SP i resetu gier za florki. Żałosny ten event urodzinowy.

18. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Sprawdziłem co tam z hodowli mi wpadło a tu niespodzianki 2x AstromyszxD za które wpadło 35 florków xD .Więc kupię sobie jutro jajo PiniatyxD

19. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Brakuje mi jeszcze 153 marakasy i będzie całość zrobiona. Mini gierek nie resetuję za drogo i nagrody żadne.
    U mnie mnożnik na chwilę obecną tak wygląda

20. Kala

Kala Zaawansowany

Podrzuci ktoś jakieś wskazówki co zrobić żeby było więcej/szybciej z zagrodami i warsztacikami i wypadajkami? Mam ich dopiero po 200 :(

krasnoludek10, bogusiania oraz hiacynta lubią to.