Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Dzięki za odpowiedź. Czyli drugiego rzędu na bank mieć nie będę, bo kasy wydawać nie zamierzam. A pierwszy... no, cóż. Indywidualne, myślę, uda się, a globalne... Global jeden raczy wiedzieć xD

2. Atka271

Atka271 Czeladnik forum

Czy tylko u mnie nie lecą żetony z upraw, drzew, zagród i warsztatów?

3. majka47

majka47 Komisarz forum

Witam.Do czego służy papierowy kwiat? Już wiem!

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Generalnie z upraw lecą bardzo słabo 1 -3 z pola (bez Jaśków), lepiej z pozostałych. U mnie najwięcej sypnęło z hodowli.

5. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

U mnie z hodowli tylko 1 żeton

6. klonek68

klonek68 Generał forum

Z tajemniczych zagród wyskoczył Basen dla mandarybekxDxDxD mój pierwszyxD

7. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Moguł forum

Jeśli nie dadzą wyprzedaży paszy, to mogę zapomnieć o picolo. Stodoła wyczyszczona przez misje magazynowe, nawóz nic nie warty na targu, mam 200 tys SG, nie ma co szukać w spółdzielni super paszy z takim groszem

8. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Ja tego nie kumam... np Z hodowli mam zaliczone oba zadanie + mini gra 30/30 mimo to mam tylko 22% z hodowli

9. joannak66

joannak66 Aktywny autor

oddajemy hodowlane, duzo ze stodoly;)ale florkow na jakies resety nie jestem w stanie uzbierac!!!!! kto to wymyslil???? myslalam e urodziny to zabawa, radocha ...... a nie skubanie puchu z gesi.

SUPER!!!xD nic dodac nic ujac!!!

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2025
  10. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

słabo ten globalny licznik się nabija, coś ciężko to widzę, że uda się zdobyć po 4 ulepszenia do itemów

11. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Mnożnik globalny na teraz

12. klonek68

klonek68 Generał forum

W punkt ! Dodał bym tylko hasło...towarzysze pomożecie!8)

13. dana7317

dana7317 Analityk forum

Dziękuję za zrozumienie ;)
    Wszyscy ,,marzo'' o 10 Piccolino a najszybciej się roślinny paseczek zapełnia :p... tak wiem wiem super pasza towar deficytowy :oops:, wczoraj myślę poczekam do obniżki ... dzisiaj zaglądnęłam we wszystkie kąty skrzyneczki i jak to ja cierpliwością nie grzesząc rachu ciachu ... i zawiozłam do skupu przyczepę tego papierowego kwiecia...
    tera ino jeszcze po 200 tych sombreromarakasów zostało do ukręcenia... i fajrant będzie a muszę powiedzieć, że ja tak właściwie to najbardziej to o te neonowe zagrody walczę może jakaś inna jestem xD zrobiłam co mogłam dla Piccolokolektywu i w sumie poniekąd siebie też nawet na mojej drugiej ,,letniskowej '' faremce oddając dobra wszelakiego i siejąc i łapiąc te świnie żarówki koniczyny ...
    Toteż cichutko ,, prośbuję'' do Farmerskiej Braci ,, warsztatujcie warsztatujcie '' coby neonem zaświeciła Farma nie tylko moja:)

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ole, ole, ole skończyłam.:music::music::music:
    Ewent super nowoczesny, zrobiłam cały, nagród nie dostałam, ale BP zadbało, mogę sobie ulepszenia kupić, tylko po co.:sleepy:
    Gierki fajne, szkoda, że niedopracowane, niekiedy przedmioty były jak przyrośnie, nie dawały się przesuwać.:(

15. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Okazjonalny autor

HAPPY15BDAYFA jest nowy kod - trochę dołożyli do urodzin

16. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

Stan na dziś gierki wszystkie rozgrane. Brakuje jeszcze 50 sombrero i 400 marakasów. Skończę z zagrodami i wystawiam same warsztaciki i będzie po evencie. Lecimy z tymi mnożnikami ;).

17. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

ciężka praca:p ale coś tam dokładam w końcu to tylko zabawa gram dopiero od 11 lat :inlove:z pewnymi przerwami. Trochę kiepsko te wypadajki lecą ale jestem pełna nadziei że coś tam się uda i dołożę do wszystkich 4zadań:D

18. klonek68

klonek68 Generał forum

Gdyby ktoś przeoczył w ogłoszeniach to..."
    Dołącz do nas na obchody!
    Aby uczcić tę szczególną okazję, przygotowaliśmy dla Was kod bonusowy

HAPPY15BDAYFA " ...dzisiaj brakło mi do końca całości 56 sombrero ;) na rano będą , szkoda że nie można wpłacać więcej bo zostało mi trochę towaru ...;)ciekawy jestem jakim wynikiem zakończy się globalny , ja swoje zrobiłem ....chociaż gdybym miał zbędne floreny to zrobiłbym jakiś reset ale florenów cienko a kupować extra nie mam zamiaru , kasa poszła na WOŚPxD Powodzenia

19. bogusiania

bogusiania Weteran forum

A jednak event robię, sprawdziłam zapasy i stwierdziłam, że mnie stać...Zaczęłam dopiero w piątek... Mechanika gierek nie jest trudna, jest mi znana, bo od dawna gram na Fb w Candy Riddles, wcześniej Candy Valley. Tylko tam "ciastko" lub "rakietę" łączy się z przedmiotami tego samego koloru, a tu wystarczy nacisnąć to ciastko lub rakietę. Wszystkie gry rozegrane, tylko dlaczego tak mało, a aż tyle fl brak. W minigierki bardzo szybko się gra, nie trzeba myśleć, tylko patrzę, gdzie można ułożyć co najmniej 4 takie same przedmioty, oczywiście wymagane 3 także, i natychmiast naciskam to ciastko, bo rakiety rzadko się zdarzają. Często mam kilka ciastek, naciskam je od razu, i wtedy bardzo ładnie i szybko lecą te przedmioty, które są do uzbierania, widoczne po lewej stronie. Rośliny i drzewa - zaliczone, hodowla - zaliczone, zagrody - 350 sombrer brak, warsztaciki - 250 marakasów brak. Powinnam uzbierać, bo 16-godzinne zagrody i warsztaty obficie nawożę uciułaną SP. Powodzenia dla zapracowanych farmerów i farmerek. I żeby minimum globala zostało zdobyte :)

20. Atka271

Atka271 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź. U mnie też trochę poleciało z hodowli, ale na głównej i dzikiej mam już tlyko zagrody i warsztaty, a nadal rano poleciały 3 żetony :-(

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.