Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Dzięki za odpowiedź. Czyli drugiego rzędu na bank mieć nie będę, bo kasy wydawać nie zamierzam. A pierwszy... no, cóż. Indywidualne, myślę, uda się, a globalne... Global jeden raczy wiedzieć xD

2. Atka271

Atka271 Czeladnik forum

Czy tylko u mnie nie lecą żetony z upraw, drzew, zagród i warsztatów?

3. majka47

majka47 Analityk forum

Witam.Do czego służy papierowy kwiat? Już wiem!

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Generalnie z upraw lecą bardzo słabo 1 -3 z pola (bez Jaśków), lepiej z pozostałych. U mnie najwięcej sypnęło z hodowli.

5. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

U mnie z hodowli tylko 1 żeton

6. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Z tajemniczych zagród wyskoczył Basen dla mandarybekxDxDxD mój pierwszyxD

7. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Zaawansowany

Jeśli nie dadzą wyprzedaży paszy, to mogę zapomnieć o picolo. Stodoła wyczyszczona przez misje magazynowe, nawóz nic nie warty na targu, mam 200 tys SG, nie ma co szukać w spółdzielni super paszy z takim groszem

8. johanaa1988

johanaa1988 Stary wyjadacz

Ja tego nie kumam... np Z hodowli mam zaliczone oba zadanie + mini gra 30/30 mimo to mam tylko 22% z hodowli

9. joannak66

joannak66 Aktywny autor

oddajemy hodowlane, duzo ze stodoly;)ale florkow na jakies resety nie jestem w stanie uzbierac!!!!! kto to wymyslil???? myslalam e urodziny to zabawa, radocha ...... a nie skubanie puchu z gesi.

SUPER!!!xD nic dodac nic ujac!!!

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2025 o 19:16
  10. twardy81

twardy81 Mieszkaniec forum

słabo ten globalny licznik się nabija, coś ciężko to widzę, że uda się zdobyć po 4 ulepszenia do itemów

11. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Mnożnik globalny na teraz

12. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

W punkt ! Dodał bym tylko hasło...towarzysze pomożecie!8)

13. dana7317

dana7317 Mistrz forum

Dziękuję za zrozumienie ;)
    Wszyscy ,,marzo'' o 10 Piccolino a najszybciej się roślinny paseczek zapełnia :p... tak wiem wiem super pasza towar deficytowy :oops:, wczoraj myślę poczekam do obniżki ... dzisiaj zaglądnęłam we wszystkie kąty skrzyneczki i jak to ja cierpliwością nie grzesząc rachu ciachu ... i zawiozłam do skupu przyczepę tego papierowego kwiecia...
    tera ino jeszcze po 200 tych sombreromarakasów zostało do ukręcenia... i fajrant będzie a muszę powiedzieć, że ja tak właściwie to najbardziej to o te neonowe zagrody walczę może jakaś inna jestem xD zrobiłam co mogłam dla Piccolokolektywu i w sumie poniekąd siebie też nawet na mojej drugiej ,,letniskowej '' faremce oddając dobra wszelakiego i siejąc i łapiąc te świnie żarówki koniczyny ...
    Toteż cichutko ,, prośbuję'' do Farmerskiej Braci ,, warsztatujcie warsztatujcie '' coby neonem zaświeciła Farma nie tylko moja:)

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ole, ole, ole skończyłam.:music::music::music:
    Ewent super nowoczesny, zrobiłam cały, nagród nie dostałam, ale BP zadbało, mogę sobie ulepszenia kupić, tylko po co.:sleepy:
    Gierki fajne, szkoda, że niedopracowane, niekiedy przedmioty były jak przyrośnie, nie dawały się przesuwać.:(

15. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Czeladnik forum

HAPPY15BDAYFA jest nowy kod - trochę dołożyli do urodzin

16. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

Stan na dziś gierki wszystkie rozgrane. Brakuje jeszcze 50 sombrero i 400 marakasów. Skończę z zagrodami i wystawiam same warsztaciki i będzie po evencie. Lecimy z tymi mnożnikami ;).

17. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Forumowy żółtodziób

ciężka praca:p ale coś tam dokładam w końcu to tylko zabawa gram dopiero od 11 lat :inlove:z pewnymi przerwami. Trochę kiepsko te wypadajki lecą ale jestem pełna nadziei że coś tam się uda i dołożę do wszystkich 4zadań:D

18. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Gdyby ktoś przeoczył w ogłoszeniach to..."
    Dołącz do nas na obchody!
    Aby uczcić tę szczególną okazję, przygotowaliśmy dla Was kod bonusowy

HAPPY15BDAYFA " ...dzisiaj brakło mi do końca całości 56 sombrero ;) na rano będą , szkoda że nie można wpłacać więcej bo zostało mi trochę towaru ...;)ciekawy jestem jakim wynikiem zakończy się globalny , ja swoje zrobiłem ....chociaż gdybym miał zbędne floreny to zrobiłbym jakiś reset ale florenów cienko a kupować extra nie mam zamiaru , kasa poszła na WOŚPxD Powodzenia

19. bogusiania

bogusiania Książę forum

A jednak event robię, sprawdziłam zapasy i stwierdziłam, że mnie stać...Zaczęłam dopiero w piątek... Mechanika gierek nie jest trudna, jest mi znana, bo od dawna gram na Fb w Candy Riddles, wcześniej Candy Valley. Tylko tam "ciastko" lub "rakietę" łączy się z przedmiotami tego samego koloru, a tu wystarczy nacisnąć to ciastko lub rakietę. Wszystkie gry rozegrane, tylko dlaczego tak mało, a aż tyle fl brak. W minigierki bardzo szybko się gra, nie trzeba myśleć, tylko patrzę, gdzie można ułożyć co najmniej 4 takie same przedmioty, oczywiście wymagane 3 także, i natychmiast naciskam to ciastko, bo rakiety rzadko się zdarzają. Często mam kilka ciastek, naciskam je od razu, i wtedy bardzo ładnie i szybko lecą te przedmioty, które są do uzbierania, widoczne po lewej stronie. Rośliny i drzewa - zaliczone, hodowla - zaliczone, zagrody - 350 sombrer brak, warsztaciki - 250 marakasów brak. Powinnam uzbierać, bo 16-godzinne zagrody i warsztaty obficie nawożę uciułaną SP. Powodzenia dla zapracowanych farmerów i farmerek. I żeby minimum globala zostało zdobyte :)

20. Atka271

Atka271 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź. U mnie też trochę poleciało z hodowli, ale na głównej i dzikiej mam już tlyko zagrody i warsztaty, a nadal rano poleciały 3 żetony :-(

krasnoludek10 lubi to.