Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marcinek74 usunęłam Twój post, który niczego do tematu eventu nie wnosił. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do pracy członków Ekipy to zgłoś je proszę do Pomocy technicznej i ostrzegam po raz ostatni - za kolejne tego typu obrażające Ekipę posty otrzymasz punkty karne i blokadę konta.

hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dziwne, żeby Romek i Julka się nie nakładali.8)
    xD:cry:xD

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

dziwniejsze że Romek nakłada się na Romka a nie na Julkę xDxDxD
    w temacie eventu
    zbieram póki co żetony urodzinowe
    i czekam na ruszenie globalne ;)

4. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Optymistka z Ciebie ale może wreszcie zorientują się ,że przedobrzyli.Zdarzyło się już ,że zmienili zasady w trakcie eventu.Teraz mogliby zastosować ten wariant.

5. Maryśka93

Maryśka93 Młodszy ekspert

Drodzy farmerzy:) Proszę o oświecenie! Oddałam wszystko ( oprócz) marakasów , które lecą jak "wiadomoco", rozegrałam 120 mini gierek i nie mam kasy na resety - to co? Siedzę i czekam????? Leżaczek znaczy się???? Pozdrawiam niedzielnie:)

6. dora4370

dora4370 Mistrz forum

Na 14 stronie w poście 278 dałam zdjęcie z wystawionymi fabrykami w ciągu dnia , są to takie do 6 godz. Na noc szły 24godz , ale te karmiłam SP . Oczywiście w złotych slotach miałam piernik i wiązankę na zielone świątki , które skracają czas rośnięcia . Rano jak zbierałam pnącze też są gałązki , które skracały czas ( jakie nie wiem bo zbieram kombajnem ) ale np. manufakturę skróciły mi do niecałych 2 godz.

7. hlnrys

Żeby nie było, że tak całkiem na krzywika:

Teraz czekam na pasek 100%.8)
    xD:cry:xD

8. SMOD_Atena

Jak tak wszyscy będą czekać to 100% nie osiągniemy do następnych urodzin :p

9. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Jeszcze 10 gierek do zakończenia i wpłata marakasów ,brakuje 132 . Pozostanie zachęcanie innych graczy do większego zaangażowania w grę ...jeszcze 9 dni ewentu ,szkoda że musimy liczyć na innych aby skończyć ewent ...ale tak jest ,xDdzisiaj WOŚPxD więc idę wspierać i pomagać potrzebujących .Powodzenia

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Ja też nie potrafię przesunąć, :cry:najeżdżam myszką, ale nic nie mogę ruszyć, a jak zamknę i chcę wejść spowrotem to muszę dać nowy żeton.
    Oglądałam animacje w FAQ, te tzw. podpowiedzi też nie mogę ruszyć:cry:

Powpłacałam to, co się dało ze zwierząt, teraz sieję eventówkę, minigier nie ruszam.

11. dirkpitt

dirkpitt Stały bywalec

No i BB tak całkiem słabo . Nawet wkład sie nie zwrócił . Oczywiście nie wszędzie ale zwierzę wrzucone to raczej powinno wrócić. Dobrze ,że papierowy kwiat w/g obietnicy.

12. SMOD_Atena

Minigra polega na usuwaniu elementów z planszy. Aby je usunąć to trzeba przesuwać w pionie lub poziomie elementy aby było ich co najmniej 3 (takie same, np. świnki). Przesuwamy klikając wybrany element i przytrzymując lewy przycisk myszy puszczamy w miejscu, w którym element ma się znaleźć.

13. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Rysiek nie obijaj się . Tutaj nie wrzuca się miliardów. 9 milionów ci szkoda? Przecież cię stać

14. hlnrys

Problem polega na tym, że w mini grach brakuje animacji przesuwania 'złapanego' klocka.
    Na pokazówce widać tylko klikanie, a to może być nieczytelne dla osób, które nie miały styczności z grami 'połącz 3'.
    A klocek, trzeba kliknąć i przytrzymać, po czym dopiero przesunąć kursor w zamierzone miejsce.
    Całkowity brak wizualizacji takiego ruchu, niestety.

15. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Jak przyśpieszyć produkcję zagród i warsztatów i co daje najwięcej wypadajek

hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zrobiłam całość i takie mam nadwyżki :)

Nie wydam ani FL na reset jak Rysiek nie ruszy tyłka i zacznie coś robić w tym evencie.:p
    Nawet 3 dodatkowe faremki obrabiam żeby ten global ruszył, gierka do przyjęcia tylko nudna jak się już 240 zrobiło.:D

17. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Dzień dobry wszystkim.
    U mnie gierki pograne do końca, roślinki oddane, zwierzaki także. Tylko wypadajki jeszcze, a wiadomo, że lecą na piechotę. Sombrera jeszcze w miarę, ale marakasy...o_O:mad::cry: fabryczki przyspieszone (wieniec ZŚ i pierniki), ale to i tak długo dojrzewa. Ciekawe, czy damy radę dokończyć paski... Czy ktoś wie i powie, o co chodzi z pnączami? Wyświetlają się dwa, ale po kliknięciu przerzuca do eventu. Tam one są, a ja nie dojrzałam w nagrodach? Czy chodzi o itemy? Mam słabe okulary i może czegoś nie przeczytałam w instrukcji :)

18. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Rząd Ole 1 jest za wykonanie zadań indywidualnych i globalnych.
    Rząd Ole 1 do kupienia za 70 zł w czwartym koszyku

19. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

[ciach]

Apropo eventu zeby było w temacie czekam na globala .

Post edytowałam, usunęłam fragment niezwiązany z tematem eventu. Skargi na mnie rozpatrzy moja przełożona BA,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2025 o 13:56
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Agniecha, trochę więcej tolerancji dla relacji Romkowo-Romkowej, ja Cię błagamxD:cry:xD

W temacie - męczę te minigierki, męczę i zmęczyć nie mogę:sleepy:8):sleepy: