Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Pisałam wcześniej, że eventu nie robię. Jednak przemyślałam nieco sytuację i doszłam do wniosku, że trochę podłubię gdyż wylotki tak czy siak lecą to je wykorzystam. Robię tylko to co jest gratis. W dalszym ciągu nie zamierzam nic kupować za realną gotówkę.
    Minigierki prawie kończę, pozostało jeszcze do wykonania 8 gierek . Dwie skrzynki piccolo zdobyte i jakieś tam dwa itemy wpadły przy okazji.
    Mam na stanie na chwilę obecną 469 sombrera i 226 marakasy, na noc przebuduję główną łąkę.
    A cha, kupiłam jedynie za FL Rz.Ch. Urodzinowa gorączka, już pracuje.

2. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

żeby zagrać w mini grę to trzeba oddać wszystkie marakasy i produkty z warsztatów ?

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie. Mini gry są niezależne, zresztą nagrodą np w tej częsci z warsztatami są również marakasy

4. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

A te nagrody to od razu dopisują? W FAQ piszą ,że po evencie w zależności od wartości globala.:oops:

5. hiacynta

Tak mam je w inwentarzu, też nic nie rozumie. Jak wrócę sprawdzę jeszcze raz za ok. godzinki.

6. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

Witam przy 10-tej gierce nie działała już rakieta. Cudem udało mi się skończyć . Następna gra to już porażka . Nie da się przesuwać większości elementów. I co przepadły mi żetony bo trzeba było zamknąć grę. I co z tym dalej?

Po zresetowaniu komputera udało się wrócić do gry i dokończyć ją bez straty żetonów. Niestety takie sytuacje są dla mnie zbyt stresujące.:mad::mad:

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2025 o 18:44
  7. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Mi też nic nie dopisało...

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie dopisują nagród. Jest tak jak pisano w FAQ

9. -becik77-

-becik77- Forumowy żółtodziób

Bezsensu. Ze zbioru rośliny ewentowej i całego pola zagród nie wypadł mi ani jeden żeton. No to jak ja mam tą akcje zrobić. :(

krasnoludek10, hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  10. hiacynta

Jestem roztrzepana, nie zapisałam sobie nazw tych itemów. Wydawało mi się, że widziałam je w inwentarzu, musiało to być coś innego. Przejrzałam cały swój inwentarz i nie ma nic nowego, więc tak jak piszą w FAQ będą dopisane po zakończeniu akcji.
    Natomiast grzebiąc się w tym moim składziku w prawo i z powrotem natknęłam się na taką perełkę

11. Marcin40.

Marcin40. Hrabia forum

też nic mi nie dopisało

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

marcinek74 - Twój post, który nic nie wnosił do tematu wątku usunęłam.

Zrobiłam wszystkie gierki i teraz myślę, czy uruchamiać turę za floreny. Wejściówki mam, a gierki bardzo mi się podobają. :)

13. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

też myślałam o tym,ale 60 florenów piechotą nie chodzi,mogliby dać za mniejszą kwotę

14. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Gdyby po dojściu tych zielonych linii były maksymalne mnożniki to byłoby fajnie, ale że na końcu jest x2, to domniemam, że musimy zapełnić je po 4 razy każdy. Czy dobrze myślę ? (mam nadzieję, że nie)

15. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

U mnie na te chwilę roślinki wysiane w całości. Musiałem dziś podgonic z zielonym, 100% z koła + użyte 100% do upraw. Udało się. Teraz wszędzie postawione zagrody na sombrera (uzbierało się już 335), potem wystawię warsztaty (z 2x manufaktur mam już 75 marakasów) I zostaną papierowe kwiaty z hodowli co zostawię przy okazji baby boomu. Gierki za żetony rozgrane 66/120. Jakoś to idzie powoli. Może udam nam się wyciągnąć jakiś mnożnik :inlove::inlove:. Nad kupnem koszyczka się zastanawiam cały czas :sleepy:.

16. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Spokojnie robię, ewent trwa jeszcze ponad 10 dni; rośliny skończone, zagrody i warsztaty zaczęte, a hodowlane wypadną na baby boom. Ewent nie taki straszny i nie trzeba wydawać florenów.

17. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

zrobiłam wszystko teraz tylko zostało mi albo robić na nowo gierki ale jak dla mnie za drogo jest reset za 60 florenów, już wolę za te florki kupić jajo pinialamy :)

18. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

Czy zwierzaki można załadować wcześniej do oazy czy dopiero jak rozpocznie sie baby boom ?

hiacynta, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  19. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

mozna smialo

20. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

to zależy od twoich zasobów sp :)

hiacynta, krasnoludek10 oraz bogusiania lubią to.