Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Iskierka95

Iskierka95 Komisarz forum

zrobiłam całość gierek z hodowli, dostałam 99 szt papierowego kwiatu ,to samo jest z innych gierek, najmniej opłacalne jest chyba robienie gierek z roślinami

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli interesują Cię tylko skrzynki Piccolo to wystarczy oddać zwierzęta hodowlane o podanej w FAQ wartości i otrzymasz nagrodę bazową czyli 2 sztuki . Jeżeli jednak ogół Graczy wykona w 100% zadanie globalne w jednej, dwóch, trzech lub czterech grupach zadań to otrzymasz odpowiednio: 4, 6, 8 lub 10 Piccolo po zakończeniu eventu.

3. kobuma

kobuma Zaawansowany

ja ostatnio też aktualizowałam dane, w tym email, no i nie widzę kodu...

Poprawiłam cytowanie posta,
    SMOD _Atena

bogusiania, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Musi być też wyrażona zgoda na otrzymywanie Newslettera.

Anetta41, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Ja już od kilki lat nie otrzymuje kodu więc to ściema inaczej mówiąc losowość graczy tak jak losowość nagród. Poznajmy prawdę

6. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

U mnie wystawionych 26 Jaśków, przed chwilą zebrałam dwie manufaktury z cukierkami i zero marakasów.

7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Nie wiem jak to wytłumaczyć. Przed chwilą zebrałam 8 cukierków i dostałam 8 marakasów (oczywiście z 26 Jaśkami + ten na drzewie).
    Generalnie u mnie wynik jest powtarzalny, choć zakładam, że mogą być jakieś wahania.
    Jednak jak widać każda farma inna, a losowość to już osobna historia..

Czasem zdarza się też tak, że grafika nie wyrabia i nie widać zebranych wypadajek, a jednak się dopisują.

8. ~czarodziejka

Przed chwilą osiem czerwonych elektrowni i zero marakasów, sprawdziłam nic nie dopisuje... zaczynam się denerwować >:(:cry::cry:

krasnoludek10, bogusiania oraz hiacynta lubią to.
  9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Podejrzewam, że marakasy wypadły, tylko nie wyświetliły się na tym zbiorczym pasku z wypadajkami. Jeśli jeszcze nie odświeżałaś gry, to spróbuj sprawdzić na tym dolnym wykazie czynności:
    upload_2025-1-24_15-40-13.png

Ja wpakowałam do manufaktur warsztaty 10h, akurat ładnie zgrywają się czasowo z rysiami. Daje się to zbierać 3 razy dziennie i za każdym razem mam 100% obu wypadajek (bez Jaśków, bo nie chce mi się nimi bawić).

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

tak gram i dotarło do mnie że ten ewent i ten czas nawet nie jest tego wart...powodzenia

11. ~czarodziejka

Po przeczytaniu polazłam jeszcze raz sprawdzić czy mam coś do oddania bo oddaję na bieżąco i było zero i ... kurcze po paru ładnych minutach akie upłynęły od zbierania miałam 19 sztuk o_O( z 24 zagród).

12. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Mam nadzieję, że jest tak jak pisze Mod Marion i to tylko kwestia wyświetlania, a marakasy jednak się dopisują.
    U mnie Jaśki stoją bo i tak przy warsztatach po okach zostają wolne miejsca 1x1. Zaszkodzić nie zaszkodzą, a przy cukierkach (5h) pomagają ;)

Edit:
    Czyli jednak się dopisują, oby jak najwięcej ;)

13. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam ,o 11.30 chciałam zacząć gierki ,ani drgnęło , wróciłam teraz i bez zmian. Próbowałam na 2 przeglądarkach. Czy też ktoś tak ma?

bona53, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Klikasz czy przeciągasz?

15. fg-1

fg-1 Komisarz forum

ani klik ani chwyt nie działa

16. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Pytanie o którym koncie rozmawiamy i piszemy szanowna Pani. Tym firmowym co macie doładowanie od BP co miesiąc czy tym prywatnym co mają gracze . Zapewne łatwiej gra się na koncie firmowym tam nie ma obciążeń. Dość złudzeń na temat eventu . Pozdrawiam

17. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Działa, ja zaktualizowałam, wyraziłam zgodę na Newslettery i po krótkim czasie na poczcie miałam już kod.

krasnoludek10 i bogusiania lubią to.
  18. dora4370

dora4370 Mistrz forum

W ciągu dnia wystawiam warsztaty krótko rosnące żeby zebrać kilka razy , na noc idą dłużej rosnące
    Tylko z jaśkiem na drzewie plus rozegrane 30 gierek tyle mam marakasów :
    Jak po jednej dobie to wynik mnie zadawala .

19. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

ja mam aktualizację a kodu nie ma

krasnoludek10, bogusiania oraz Anetta41 lubią to.
  20. wooolf1

wooolf1 Zaawansowany

Dziękuję za wyjaśnienie.Mądrego aż miło posłuchać:)

krasnoludek10, bogusiania oraz malgos63 lubią to.