Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zajrzyj do spoilera "Minigry-tabele" w poradniku.:)

***kacper***, hiacynta oraz grania. lubią to.
  2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

O matko, już czaję xD

twardy81, hiacynta oraz grania. lubią to.
  3. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Eventu nie robię, ale jest okazja uzupełnić pustą stodołę. Zaczęłam od tych których mam najmniej wystawiłam więc 25 zagród kukułek, wyleciało aż 3 sombrera. Losowość?

4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Zrobiłem 30 zadań w hodowli i każą mi resetować za 60 florków żeby robić dalej. Nie wiem o co chodzi

Anetta41, AngelGina oraz hiacynta lubią to.
  5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

jest w FAQ:
    "Minigry mają po 30 poziomów. Po osiągnięciu ostatniego można dany zestaw minigier zresetować i grać od nowa, dzięki czemu kolejne punkty zapisują się do zadania globalnego. Kosztuje to 60 florenów."

ale wiadomo,że to nie opłacalne,ja nie wydam 60 fl na reset xDxDxDxD

6. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ja też nie dam więc wygląda na to że z mojej strony zostały jeszcze zagrody, rośliny i warsztaty

7. Wielebnowska

Wielebnowska Czeladnik forum

Beznadziejny event ! Nie robię !!

bogusiak80, hiacynta oraz hapsak89 lubią to.
  8. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Dopiero co były dożynki spustoszyły zapasy a teraz nadciąga huragan EOWYN który pustoszy wszystko. Wolę spokojnie odpoczywać i nie myśleć ile zostanie mi jeszcze w stodole. Nagrody pocieszenia dla graczy niższych szczebli dla nas wyjadaczy nie warto odpalać portfel aby BP miało dobre premie na walentynki za osiągi w grze. Jeśli to jest event urodzinowy to gra bardzo się zestarzała skoro potrzebuje takiego zastrzyku gotówki od graczy. Pozdrawiam wszystkich grających i tych odpoczywających od eventu.

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam do globala 7%-4%-3%-4%,ciekawi mnie czy farmer nie robiący ewentu wcale,też ma takie wartości

10. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Aktywny autor

a co to za kod?

hiacynta lubi to.
  11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

znajdziesz na poczcie

krasnoludek10, hiacynta oraz Anetta41 lubią to.
  12. d_anulka

d_anulka Książę forum

Tak, ma to samo, bo to global :p. Nie zależy od tego ile Ty wpłacasz, tylko od tego, co jest wpłacone przez wszystkich... ja tak to wszystko rozumiem.

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ech, chyba jednak coś tam jest mojego wkładuxD

14. d_anulka

d_anulka Książę forum

Oczywiście, każdy wkład się liczy... Chodzi o to, że każdy z graczy, bez względu na ilość wpłaconego dobra widzi ten sam wynik w globalu :)

15. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam
    ja tego urodzinowego eventu nie robię
    bo mnie na niego nie stać
    u mnie się pokazuje ile jest zrobione
    pozdrawiam

16. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja nie ściągnęłam warsztatów po ostatnim evencie i mam 90 marakasów i 45 żetonów.Nadal nie robię.Dopadła mnie grypa jelitowa i nie mam na nic siły ani ochoty.Przychodzę na Forum poczytać i popisać oczywiście.Powodzenia.:inlove::)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A mnie brakuje 435 marakasów, cała reszta zrobiona, gierki też.:)

18. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Zagrody wystawiam te, które potrzebuję do wykonania misji i tak samo ja Ty wpadam na Forum poczytać boje graczy. Z tego co widzę sporo osób zdecydowało się rozpocząć ten zwariowany event, życzę im powodzenia, mnie szkoda towaru. Naprawdę mam szczątkowe ilości. Np. super paszy mam tylko 1 szt. więc musiałabym sporo kupić aby zacząć hodowlę. Muszę odpuścić, dla mnie drogi ten event. Pozdrawiam:)

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Sama siebie cytuję.:D
    Warsztaty 11/12 godzinne też dały 100% marakasów więc zostały na Dzikiej. Brakuje mi jeszcze 356, kończę siać roślinę, to na Głównej też wystawię na noc warsztaty. Może jutro uda się wszystkie uzbierać, to 2 zadania byłyby zrobione.
    Jeszcze wypadajki z zagród i hodowla, to do ogarnięcia w 1 godzinę.:)

20. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Dziękuję,przez to jestem zła jak chrzan.Dla mnie też za drogi,Będą inne eventy, mam paszę ale jaką mam gwarancję,że będą te nagrody i to dopiero po evencie.Pieniądze chcą tu i teraz,z księżyca wzięli te kwoty.Kto wycenił wznowienie mini gry za 60 Fl.Nie sprawdzałam nagród ale co by nie było nie warto.W innych eventach może będą nagrody zadowalające to wtedy będzie można uruchomić stodołę.U mnie młyn pracuje na pełnych obrotach a warsztaty produkują i to długo bo róże i neony.Miło mieć świadomość,że nic mnie nie goni,nie przepadnie i robię po swojemu.Z okazji urodzin Farmy zostałam wolną farmerką i bardzo się z tego cieszę .:D:music: