Opinie Urodzinowe Olé!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 stycznia 2025 o 09:01.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Za floreny możesz kupić nawet 5 manufaktur.

hiacynta i Aniutek89 lubią to.
  2. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Hodowlany zrobiłem ,sambrero x26 nędza,marakasy x 22 szkoda gadać, roślinki rosną....gramy;)

3. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Jakoś od 14 nie mam weny zabrać się za farmę i event.
    Czytam forum, czytam poradnik i nie do końca rozumiem, ale chyba będzie ok.
    Na chłopski rozum?:
    1. 15 tyś ziela na jednym polu to konieczne będą wspomagacze.
    2. 750 zwierza czyli 750 jakiejś paszy.
    3. 600 produktów czyli 600 paszy.
    4. 500 papierowy kwiat czyli 1000 SP.
    Zagrody i warsztaty pewnie długo się robią i postawić ich można na jednej polanie (jeszcze nie wiem ile).
    Nie jestem hodowcą, ale może te sprawy coś pomogą i w końcu się przydadzą?

[​IMG] [​IMG]

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

2 szt. papierowego kwiatu wypada z każdej hodowli, więc trochę SP zaoszczędzisz.;)

5. zygmunt59

zygmunt59 Młodszy ekspert

podajcie kod bo tez nie dostalem

hiacynta i kobuma lubią to.
  6. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Zebrałam 5 czerwonych szwalni czarnych pasów, z wodą u mnie czas 3:32, 4 pomarańczowe salony pielęgnacji wąsów, czas 3:26, 5 czerwonych fabryk walizek, czas 3:40, 2 pomarańczowe sklepy ze swetrami, czas 3:34 i z każdej fabryki miałam marakasy, dodatkowo chyba z 3 żetony wyleciały.
    Aj, zapomniałabym dodać, że po kątach 26 Jaśków pomagało w zbiorze :)

hiacynta, KsiądzxD oraz bacowa70 lubią to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale z tymi żetonami, to nie będzie tak że 30 gier, 60 żetonów (240 na całość) i z głowy.
    2 żetony to kosztuje wejściówka i daje 10 ruchów, gdzie trzeba zdobyć 15 pkt za serca.
    Wykorzystałem darmówkę (bo chyba stąd je miałem).
    - to jednak były żetony od sąsiadów.
    Nawet połowy nie ugrałem, a każde przedłużenie to dodatkowy żeton.
    I tu znowu wchodzi losowość.
    Ilość potrzebnych żetonów do zaliczenia jednej mini gry będzie od niej właśnie uzależniona.
    Mi nie pokazały się na planszy żadne serca, oprócz tych z początku.
    Losowość...

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2025 o 17:42
  8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Kody są indywidualne.

9. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

najgorsze urodziny od lat nie robie tak jak wiekszosc moich sasiadow odpoczynek of farmy wszak niedlugo ferie i wyjazd na narty

10. zygmunt59

zygmunt59 Młodszy ekspert

oki dzieki za odpowiedz

hiacynta, grania. oraz hapsak89 lubią to.
  11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ryś losowość a każda gra to coraz więcej tych serc potrzeba ,jesli się nie mylę to aż 32szt,dlatego pisałam,że utopiłam troszkę żetonów na przedłużenie ruchów :( :(

12. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Analityk forum

Tak szczerze to nie robię:D Myślałam, że ten event będzie przyjemny i łatwy jak to świętowanie a mnie po pierwszej grze nerwacja wzięłaxDxDxDxD pocieszę się urodzinowym (zakupionym) pnączem :inlove::inlove:

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2025 o 17:53
  13. bacowa70

Ryśku z tym gierkami nie jest tak źle.
    Rozegrałam już 31 i tylko 2 razy musiałam brać dodatkowe ruchy.
    Trzeba wykorzystywać "ciastka" pojawiające się po połączeniu 4 takich samych elementów - jak się na nie kliknie to usuwa elementy wokół ciasteczka, no i "rakiety" za 5 elementów, które likwidują ten sam kolor. A wtedy na planszy robi się roszada i wypadają serduszka czy co tam nam jest potrzebne. Kliknięcie w ciastko czy rakietę nie zalicza się do ruchów.

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Miałem jeden układ do połączenia 4 elementów.
    Losowość.
    Zresztą wbijam w to.
    Zrobicie 100% globala, to wpłacę na pnącze i pikolaki.
    A co.8)
    xD:cry:xD

15. twardy81

twardy81 Mieszkaniec forum

4 zadania odblokowane i po 3 mini gry w każdym zrobione .... czekam na wzrost globalnego a w między czasie będę grał w mini gry

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2025 o 18:30
  16. -mala159-

no to jest najwyzsza świnka :p

17. grania.

grania. Komisarz forum

Na zrobienie 30 gierek w roślinkach poszło mi 70 żetonów (60 z szarłatu i 10 od sąsiadów) i te co były w nagrodach. Ostatnią gierkę musiałam przedłużyć 3 razy i zabrakło mi żetonu na ostatnie przedłużenie i 3 żetony poszły do kosza. Tak więc trzeba zaczynać gierkę mając kilka żetonów w zapasie.
    Moim zdaniem najpierw trzeba uzbierać żetony i rozegrać gierki, W nagrodach jest trochę wypadajek i da się wtedy zaoszczędzić trochę dobra ze stodoły. Na produkty podejrzewam, że w ciągu 2 tygodni pojawią się szybkie zagrody, a może na hodowlę obniżki nie ma co się spieszyć. Ja na razie sieję piniacośtam i zbieram żetony, a potem zobaczę.

hiacynta, twardy81 oraz AngelGina lubią to.
  18. bacowa70

Ewa to nie jest najwyższa.:)
    Na 30 poziomie jest 42, ale to jest do zrobienia i jeszcze ruchy zostają.

19. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Rozumiem, że pasek musi mieć minimum 3 takie same cosie ? Wpatruję się w moją pierwszą planszę i nigdzie w poziomie/pionie tego nie widzę...Żem ciężko myśląca...

hiacynta lubi to.
  20. -mala159-

ja niestety utopiłam żetony (ok.10)bo musiałam dorabiać ruchy,a w gierkach tylko szukałam 4(wiesz o co chodzi) ale czasami tak się układało,że niestety ale nie dawałam rady :cry::cry:.

Nie pamiętam najwyższej chociaż mam już zrobiony hodowlany,wydawało mi się ,że to 38 ,echhh.

hiacynta, AngelGina oraz grania. lubią to.