urodzinowe koraliki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorcia531, 29 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Proszę mi powiedzieć co mam zrobić...brakuje mi jeden koralik do skończenia misji mam wszystko odkryte i skąd mam wziąść...i znowu nie skończę misji.Pozdrawiam-.-

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Koraliki są w nagrodach za odkrywanie prezentów w poszczególnych częściach planszy eventowej.

W poniżej zamieszczonych grafikach i tabelkach są ponumerowane prezenty oraz zamieszczone informacje co kryje się pod każdym z nich:

Sprawdź proszę dokładnie wszystkie części planszy bo na pewno gdzieś jakiś prezent masz nie odkryty.

Daj proszę znać czy sprawa się wyjaśniła czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Dziękuję bardzo już skończyłam miałam jedno nie odkryte...bardzo się cieszę DZIĘKUJĘ:mad:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, cieszę się, że mogłam pomóc. A skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Na przyszłość proszę nie pisz dużymi literami, jest to zabronione na naszym forum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.