Urocze czterdziestki +

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by ~czarodziejka, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jooy69

jooy69 Książę forum

Witaj Ewcia :)

Tylko że przy moim poziomie to zawsze się udawało, i kończyłam z zapasem, w najtrudniejszych eventach kończyłam zawsze, a tu taki zonk;), ale mam to w nosie i tak robię dla miecia;):)

Last edited: Sep 16, 2014
  2. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam Urocze. Zaraz Ewa młodemu coś podleci. Ale 200 to dużo, bo faktycznie licho lecą te karteczki. Przez BP Poczta Polska zbankrutuje. -.-

Ewa ślij sowę.

3. jooy69

jooy69 Książę forum

Wysłałam do Ciebie i do Beci :)

Dzieki :)

4. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Żebyśmy się tylko z Beatką nie zadreździli. ;):pxDxDxD

5. jooy69

jooy69 Książę forum

Nie wiem co to znaczy, ale myślę że będzie dobrze:p:D:D

Buźka dziewczynki :inlove:

6. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Pędź do rzeźników. Co się da, to się da.

7. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Zła_Kobieta likes this.
  8. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Uff...
    Udało się skończyć. U mnie stajenny strzygalnię królików, lisy i pszczoły pomarańczowe wybudował :p
    Mąż za to się bawi dalej, bo jemu brakuje jeszcze 35 komiksów.
    Rzeczywiście w tym evencie przykręcili kurek, bo ja z trudnością skończyłam, a mąż ma dalej problemy.

Przynajmniej pogoda piękna za oknem, to jakiś spacer będzie i pranko na słoneczku wyschnie i później będzie ślicznie pachnieć wiatrem :)

9. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Jaki nick męża? jeszcze mam kilka baboli.
    O której jest koniec eventu, bo nie pamiętam jak się zaczynał. o 14,00, czy 15,00

10. Zła_Kobieta

Nick męża: listopad51
    Z góry dziękuję :)

Event chyba do 14stej ma trwać.

11. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Męża ma już maxa niestety.

12. Zła_Kobieta

Ale udało się :)
    Dziękuję za pomoc :)
    Uzbierał z ostatniego zbioru i prezentów. I skończył :D
    Idziemy wreszcie po zakupy...

13. omipl

omipl Forumowy żółtodziób

A młodemu niestety nie udało się z dwóch pól czosnku zagród wypadło 8szt ana Bahamie 1szt>:( nie wiem czy śmiać się czy płakać brakło mu 140 szt :( No to ja lecę popracować troche papatki :):)

14. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Witaski :)

Chwila przerwy od kieratu :)

Widzę Mariola, że z grabiami latałaś za płotem i zgartałaś te komiksy ile wlazło, moja pomoc już nie była konieczna :)

15. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Niestety , grabie nie pomogły Beatko. :sleepy::cry::cry::cry::cry:100 szt brakło. za dużo, żeby fl dopakować. -.-Musi żyć bez pnącza.:(
    Ale kawożłopy siedzą i czekają na rozkazy.;):)

16. ~czarodziejka

ano widziałam i powiem ci, że coś mi się pomyliło bo pomyślałam, że event do jutra i jeszcze zdąży nazbierać :(

U mnie nic ciekawego: liski, koty i chomiki buu.... nie warto było się spinać :(

17. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Ja jeszcze nie postawiłam niech siedzą dziady na razie w pasku. Jak wytrzymam to postawię dopiero jak będą stajenne. Chyba że nie wytrzymam. :pxDxDxDxDxD

18. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak przystało na nałogowca nie wytrzymasz8):pxD

19. ~czarodziejka

he he też tak myślę a i tak Mariolu nowości z tego co pisali ci nie dadzą dziadygi.

Kasiu ty to chociaż jeżyki miałaś, jakoś mało ludzi pisze, że trafiły im się jeże a bocianów to chyba nikt nie trafił.

20. jooy69

jooy69 Książę forum

No chyba Was słonce przygrzało, ze Wy tu o wypadajkach za florki mówicie, a w życiu..., co to złoto dają czy co a nawet jakby, to ani mi się ważyć o czymś takim myśleć>:(:D:D
    Dzięki dziewczynki za pomoc i za chęci...a bez pnącza jakoś przeżyję:p:D
    nawet tych co mam to raczej nie zbieram, ja robię dla miecia, wiec się już nie spinam, tylko o babeczkach i o wyjeździe do łapiduchów zapomniałam:p