Urlop

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika olgs3, 1 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Chciałabym się dowiedzieć wszystko o funkcji urlopu czy mogę pracować wtedy na farmie,czy do sąsiadów są wysyłane prezenty i czy odbierane są codzienne od Franka

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

olgs3 a do poradnika zajrzałaś?: Urlop na farmie.
    Może dodam bo nie widzę w poradniku, ale to chyba jednoznaczne, że jak możesz logować się w czasie urlopu na farmę to i od Franka możesz odebrać prezent (automatycznie nie są odbierane) i sąsiadom prezenty też możesz wysłać (same się nie wyślą).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. olgs3

Tak ale nie widzę tam odpowiedzi na dwa moje pytania.

4. SMOD_Atena

Zauważyłam i dopisałam w poście wyżej. Dodałam też w poradniku żeby nie było wątpliwości.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2020
  5. olgs3

Jak się nie będę logowała to prezent w postaci itemu przepada mimo że mam urlop.
    Dziękuje. Po odpowiedzi zamykamy.

6. SMOD_Atena

Tak, opcja urlopu nie obejmuje prezentów od Franka, trzeba się zalogować i odebrać samemu.

I skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

olgs3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.