Urlop

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alicjanastka, 1 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Jak włączyć tryb urlopu na 7 lub 14 dni ??? Mi od razu wyskakuje 30, a tyle bym aż nie chciała. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
    Jeszcze nie zatwierdziłam, a ta 30 ciągle widnieje i nie wiem jak to zmienić ?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zapraszam Cię do poradnika : Urlop na farmie

Gdzie znajdziemy informacje że mamy dwa sposoby uruchomienia urlopu. Jednym jest zakup za FL, 10 dni kosztuje 20 FL. Drugim jest wykupienie runy na drzewie mądrości, wtedy dwa razu do roku mamy 30 dniowy urlop. Niestety są to minimalne czasu urlopu jakie możemy ustawić.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

A bardzo dziękuję, ja mam runę z drzewa, ale nie wiedziałam, że to aż dwa razy po 30 dni. Myślałam, że po 15 i, że cały wykorzystam i koniec, a to w razie czego będę miała drugie 30 dni. Dziękuję bardzo, jeszcze raz miłego dnia i temat do zamknięcia.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.