Urlop-kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wladek1942, 5 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wladek1942

wladek1942 Czeladnik forum

Mam ponad 800 godz pomocnikow.Czy wlaczenie trybu urlopu wstrzymuje bieg ich czasu,czy bede stratny. Prosze oodpowiedz.

Dlaczego nikt mi nie odpowiada?

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 maja 2015
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wladek1942, jak możemy przeczytać w poradniku Urlop na farmie:
    "Mając aktywny czas „urlopu” :
    - nie stracimy naszych sąsiadów [​IMG]
    - nasz wskaźnik (termometr) będzie wciąż zielony [​IMG]
    - nie wyrosną nam chwasty [​IMG]
    - nie stracimy punktów klienta w zleceniach w Spółdzielni [​IMG]
    - darmowe próby za codzienne zalogowanie dopisują się automatycznie do 5 sztuk [​IMG]

- jeśli mamy aktywowany tryb urlopu to u Franka Kędzierzawego nie stracimy swoich dni logowania, kiedy nie będziemy aktywni [​IMG]
    "
    Na podstawie powyższych informacji można stwierdzić, że tryb urlopu nie wpływa na zatrzymanie biegu czasu pomocników, zwłaszcza że jak mówi przytoczony już poradnik: "podczas trybu urlopu możesz normalnie logować się na Farmę i brać udział w eventach." :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. wladek1942

wladek1942 Czeladnik forum

MOD Wadera. Dziekuje za wyczerpujace wyjasnienia.Wynika z nich ,ze musze przebolec utrate okolo 400 godz pomocnikow, bo ponad 2 tygodnie nie bede mogl sie l0gowac do gry.

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Skoro już wszystko jest jasne, to wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.