urlop i franek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzak, 30 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

witam przedwczoraj aktywowałem urlop i mam caly czas aktywny, wczoraj specjalnie nie odebrałem prezentu codziennego u franka, powinna być ciaglosc zachowana oraz dopisany wczorajszy prezent, dzisiaj wszedłem i było wyzerowane a wczorajszy prezent dopisal się jak dzisiaj odebrałem co automatycznie powoduje ze nei dostane ostatniego

czy to oznacza ze urlop nie ma wpływu na zachowanie ciaglosci oraz prezenty od franka?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Po aktualizacji systemu bonusu za codzienne logowanie trzeba niestety logować się codziennie i odbierać prezenty. Tak jak jest napisane w poradniku:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

niestety tryb urlopu nie daje ciaglosci logowan...
    cytat z faq,,

4. cyfrzak

oki rozumiem, jeszcze mam pytanie odnośnie chwastów podczas urlopu, to nadal jest aktywne, ze chwasty się nie robia?

5. SMOD_Atena

-norbijas- dziękuję za pomoc.

cyfrzak w kwestii chwastów nic się nie zmieniło, czyli po aktywowaniu opcji urlopu chwasty nie wyrosną. Te informacje znajdziesz w poradniku: Urlop na farmie.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

6. cyfrzak

o super, bardzo dziekuje za wszystkie informacje, temat do zamkniecia :)

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam. Miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.